Θρήνος για το θάνατο του καθηγητή Φυσικής Γ. Κωστόπουλου.Θλίψη στην κοινωνία της Κάτω Αχαΐας για το θάνατο του καθηγητή φυσικής Γιάννη Κωστόπουλου.
Ο άτυχος καθηγητής πάλεψε όσο μπορούσε για την ζωή του μετά το τροχαίο που είχε τον περασμένο Ιούλιο  στην ευθεία του κάμπου της Αράχωβας, μετά τον Αρδάμη (25 χιλιόμετρο Ε.Ο Σπάρτης – Τρίπολης).
Όλο αυτό το διάστημα ο καθηγητής που εργαζόταν στο Γυμνάσιο της Κάτω Αχαΐας ήταν στη ΜΕΘ του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου της Πάτρας, προσπαθώντας να κρατηθεί στη ζωή.
Τελικά δεν τα κατάφερε, «έφυγε» τις πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου, κάνοντας ακόμα πιο βαρύ τον πόνο στα δύο του παιδιά που μέσα σε λίγο διάστημα έχασαν μάνα και πατέρα.
Ο Γιάννης Κωστόπουλος ήταν ένα αγαπητό πρόσωπο στην εκπαιδευτική κοινότητα της Αχαΐας, ενώ στις πρόσφατες εκλογές είχε δοκιμάσει τις δυνάμεις του και στον πολιτικό στίβο, κατεβαίνοντας υποψήφιος  βουλευτής με την ΑΝΤΑΡΣΥΑ.


patrasevents.grΤο avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!