Πως να μετατρέψετε τις ιδέες σας σε σε προιόντα γρήγορα και οικονομικά: “Τρισδιάστατη εκτύπωση απο την εταιρεία PLANFAB” [φώτο]



ρεπορτάζ avatonpress.gr
Με την τρισδιάστατη εκτύπωση μας φέρνει σε επαφή μια ομάδα ανθρώπων που δημιούργησαν την εταιρεία PLANFAB. Τι είναι όμως η τρισδιάστατη εκτύπωση; Διαβάζοντας στην ιστοσελίδα της εταιρείας "Η τρισδιάστατη εκτύπωση είναι μια διαδικασία παραγωγής πρόσθετης ύλης, που σημαίνει πως αντί της κοπής του προϊόντος από ένα μεγάλο κομμάτι υλικού, προσθέτει υλικό όπου είναι αναγκαίο και χτίζει το προϊόν στρώση-στρώση. Η τρισδιάστατη εκτύπωση είναι ένας γενικός όρος αλλά υπάρχουν πολλές διαφορετικές τεχνικές τρισδιάστατης εκτύπωσης.
Με απλά λόγια, η τρισδιάστατη εκτύπωση παίρνει ένα ψηφιακό αρχείο που περιέχει ένα τρισδιάστατο μοντέλο και το μετατρέπει σε φυσικό αντικείμενο.
"

Ποιοι απαρτίζουν την Εταιρεία
Η PLANFAB αποτελείται από άτομα ενθουσιώδη με την τεχνολογία της τρισδιάστατης εκτύπωσης, που όραμα τους είναι να δημιουργηθεί μια διαρκώς αυξανόμενη κοινότητα δημιουργικών ανθρώπων οι οποίοι είναι πρόθυμοι να εκφράσουν την δημιουργικότητα τους μέσα από την τρισδιάστατη εκτύπωση.
Η PLANFAB είναι κάτι περισσότερο από μια αγορά ή μια κοινότητα, είναι ένας δημιουργικός διαδικτυακός χώρος τρισδιάστατης εκτύπωσης. Τα δημιουργικά μυαλά έχουν την δυνατότητα μέσω της PLANFAB, να μετατρέψουν τις ιδέες τους σε προϊόντα γρήγορα και οικονομικά. Ενώ οι εταιρείες και οι επιχειρηματικοί πελάτες έχουν άμεση πρόσβαση στην τεχνολογία της τρισδιάστατης εκτύπωσης για πρωτοτύπηση, επιχειρηματικά δώρα και για λόγους μάρκετινγκ των προϊόντων τος.
Σκοπός μας είναι να φτιάξουμε μία κοινότητα από ανθρώπους που είναι ενθουσιασμένοι με την τρισδιάστατη εκτύπωση, χωρίς απαραίτητα να είναι σχεδιαστές είναι να έχουν προηγούμενη εμπειρία. Θα μπορεί κάποιος να σχεδιάσει κάτι και αφού εκτυπωθεί και το λάβει στα χέρια του, να το βάλει στην σελίδα μας προς πώληση, με ένα ποσοστό. Αν το αγοράσει κάποιος, μόνο τότε μπαίνει στην παραγωγή και παίρνει το ποσοστό του, με αποτέλεσμα να μην υπάρχει καθόλου στοκ.
Συμμετέχετε και εσείς στην διασκέδαση που προσφέρει η τεχνολογία της τρισδιάστατης εκτύπωσης. Γίνετε τώρα μέλος της κοινότητας PLANFAB και αρχίστε να μοιράζεστε τις ιδέες σας!

Υπηρεσία MINI ME!
Μία νέα υπηρεσία εκτύπωσης ήρθε να αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο βλέπετε τον εαυτό σας. Πλέον με την υπηρεσία “MINI ME!” της PLANFAB ο καθένας μπορεί με μία απλή φωτογραφία να μπεί στα παπούτσια ενός Σούπερ Ήρωα ή μιας Τενίστριας.
Με μια επίσκεψη στο ηλεκτρονικό κατάστημα www.planfab.eu μπορείτε πολύ εύκολα και γρήγορα με μία φωτογραφία να παραγγείλετε μια μινιατούρα 8 εκατοστών από χρωματισμένη συνθετική πούδρα (έχει την αίσθηση ενός κεραμικού αντικειμένου) με το πρόσωπό σας. Προς το παρόν η υπηρεσία έχει τρία μοντέλα αλλά πολύ σύντομα η συλλογή θα μεγαλώσει.







Έδρα της εταιρείας PLANFAB, Πλ. Ναυαρίνου 9,  Θεσ/νικη, 54622 Ελλάδα, Email: info@planfab.eu, Τηλ.: +30 2310 254195, Fax: +30 2310 254195


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!