ΒΙΝΤΕΟ: Aλλάζει ο καιρός και έρχονται μπόρες! [video]


ΒΙΝΤΕΟ-Αλλάζει σταδιακά ο καιρός το επόμενο πενθήμερο

Παρασκευή: Αλλαγή του καιρού αναμένεται στα βορειοδυτικά με τοπικές βροχές κυρίως μετά το μεσημέρι. Οι βοριάδες στο βόρειο Αιγαιο θα ενισχυθούν και η θερμοκρασία θα σημειωσει μικρή πτώση.
Σάββατο: Τοπικές βροχές στο Ιόνιο, την ανατολική και βόρεια ηπειρωτική Ελλάδα. Μικρή ενίσχυση των βοριάδων ενώ η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση στα βόρεια και ανατολικά.
Κυριακή: Αρκετές βροχές και τοπικές καταιγίδες στα δυτικά και ηπειρωτικά.  Συννεφιά κατά διαστήματα αυξημένη στην υπόλοιπη Ελλαδα. Εξασθένηση των ανέμων στο Αιγαίο και ενίσχυση των νοτιοανατολικών ανέμων στο Ιόνιο. Πτώση της θερμοκρασίας στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια όμως άνοδο θα παρουσιάσει ο υδράργυρος στην Κρήτη και στα υπόλοιπα νοτιοανατολικά νησιωτικά τμήματα.
Δευτέρα: Ανάλογες καιρικές συνθήκες με αυτές της Κυριακής με τοπικά έντονα και μεγάλης διάρκειας φαινόμενα. Εξασθένηση των ανέμων στα πελάγη και αμετάβλητη θερμοκρασία.
Τρίτη: Διατήρηση του βροχερού καιρού στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια και σταδιακή βελτίωση από το βράδυ. Η ένταση των ανέμων αλλά και η θερμοκρασία δεν θα μεταβληθούν σημαντικά.



enikos


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!