ΣΥΡΙΖΑ Ο.Μ. Ωραιοκάστρου: 17 ΝΟΕΜΒΡΗ 2014 41 χρόνια μετά, η ηρωική εξέγερση του Πολυτεχνείου εμπνέει τους αγώνες του σήμερα

17 ΝΟΕΜΒΡΗ 2014

41 χρόνια μετά, η ηρωική εξέγερση του Πολυτεχνείου εμπνέει τους αγώνες του σήμερα

Με το μήνυμα της εξέγερσης να είναι πιο επίκαιρο από ποτέ εξαιτίας του πρυτανικού λοκ άουτ στα πανεπιστημιακά ιδρύματα και της ακραίας καταστολής και της επίδειξης πυγμής των αστυνομικών δυνάμεων, το Πολυτεχνείο είναι εδώ για να μας υπενθυμίζει το νόημά του και να εμπνέει τους αγώνες για κοινωνική δικαιοσύνη, ανεξαρτησία, ισότητα και κοινωνική απελευθέρωση.

Για την υπεράσπιση της δημοκρατίας και της ελευθερίας, απέναντι στον κυβερνητικό αυταρχισμό και στο μονόδρομο των μνημονίων και της λιτότητας.  Απέναντι στις πολιτικές που θέλουν να μας καταδικάσουν σε μια ζωή χωρίς αξιοπρέπεια και χωρίς εργασιακά και κοινωνικά δικαιώματα, είμαστε αποφασισμένοι να αντισταθούμε και να αντεπιτεθούμε μέχρι την ανατροπή της νεοφιλελεύθερης πολιτικής και αυτών που την εφαρμόζουν.

Το Πολυτεχνείο είναι εδώ, συνεχίζει να δείχνει το δρόμο για το πως ο λαός όταν πιστεύει στις δυνάμεις του, μπορεί να αμφισβητήσει τη λογική των μονόδρομων και να  οργανώσει τις αντιστάσεις ενάντια στην καταπίεση και τον αυταρχισμό.


Συμμετέχουμε μαζικά και ειρηνικά στην συγκέντρωση και πορεία,
στις 5μμ στο Πολυτεχνείο.


 ΣΥ.ΡΙΖ.Α
 Οργάνωση Μελών ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!