Οικολόγοι Πράσινοι: Απαραίτητη η κινητοποίηση και ενεργοποίηση των πολιτών Ένας άλλος δρόμος είναι εφικτός. Εξαρτάται από όλους!

27.11.2014

Απαραίτητη η κινητοποίηση και ενεργοποίηση των πολιτών
Ένας άλλος δρόμος είναι εφικτός. Εξαρτάται από όλους!


Τη σημερινή μέρα της απεργίας στον δημόσιο και ιδιωτικό τομέα, οι Οικολόγοι Πράσινοι απευθύνουν κάλεσμα ενεργοποίησης και κινητοποίησης στους πολίτες της χώρας.
Οι κυβερνητικές επιλογές και οι πιέσεις της τρόικας δεν μπορούν να αντιμετωπιστούν αν δεν σηκωθούμε όλοι μας, όχι μόνο από τους καναπέδες όπως λέγαμε πριν λίγα χρόνια, αλλά και από όποιες σκληρές καρέκλες μας έχει οδηγήσει η κρίση. Απαιτείται μαζική κινητοποίηση και ενεργοποίηση, μέσα από συλλογικούς φορείς, κινήματα και εναλλακτικές δράσεις.
Οι πολιτικές λιτότητας, οι φοροεπιδρομές, η ανατροπή του ασφαλιστικού συστήματος, η κατάργηση των συνδικαλιστικών ελευθεριών, της κοινωνικής δικαιοσύνης και ασφάλειας, αλλά και το ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας και των συλλογικών αγαθών και η καταστροφή του περιβάλλοντος των οικοσυστημάτων δεν θα ανατραπούν αν οι πολίτες, η κοινωνία δεν λειτουργήσει συλλογικά και εναλλακτικά.
Ένας άλλος δρόμος για την Ελλάδα, ένας άλλος κόσμος είναι εφικτός!. Αλλά εξαρτάται από όλους!.
Στην πορεία αυτή, Οι ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΙ, σύμφωνα και με τις πολιτικές αποφάσεις του πρόσφατου Συνεδρίου τους, καλούν τους ενεργούς πολίτες και τις συλλογικότητες που έλκονται από τις πράσινες προτάσεις να συμμετάσχουν στο Δίκτυο Εναλλακτικής Διακυβέρνησης για τη Βιωσιμότητα ώστε να οργανωθεί η διαβούλευση με στόχο τη διαμόρφωση ενός συνολικού εναλλακτικού σχεδίου, που θα δίνει την ελπίδα για την έξοδο της χώρας από την κρίση και τις μνημονιακές πολιτικές.


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!