Δ. Κορδελιού - Ευόσμου: Ημερίδα “Σακχαρώδης Διαβήτης - Η μάστιγα του αιώνα”Με αφορμή την παγκόσμια ημέρα του Σακχαρώδη διαβήτη στις 14 Νοεμβρίου ο Δήμος Κορδελιού Ευόσμου δια της Αντιδημαρχίας Κοινωνικής Πολιτικής, Προστασίας και Προαγωγής Δημόσιας Υγείας πρόκειται να πραγματοποιήσει ιατρική ημερίδα με θέμα « ΣΑΚΧΑΡΩΔΗΣ ΔΙΑΒΗΤΗΣ - Η ΜΑΣΤΙΓΑ ΤΟΥ ΑΙΩΝΑ».

"Επενδύοντας στη σημασία αλλά και στην αξία της ολοκληρωμένης ενημέρωσης, ο Δήμος Κορδελιού Ευόσμου συμμετέχει στην παγκόσμια εκστρατεία κατά του Σακχαρώδη Διαβήτη, με στόχο την πληροφόρηση και την πρόληψη, η οποία είναι καθοριστική στην αποτελεσματική αντιμετώπιση και θεραπεία της σύγχρονης αυτής μάστιγας. Προσκαλούμε όλους τους δημότες στην ιατρική αυτή ημερίδα, η οποία εντάσσεται στο πλαίσιο της ενημερωτικής εκστρατείας που ξεκίνησε ο Δήμος μας τον προηγούμενο μήνα για την προαγωγή της πρόληψης σε θέματα υγείας" τόνισε ο Δήμαρχος Κορδελιού - Ευόσμου κ. Πέτρος Σούλας.

« Η ημέρα αυτή αποτελεί την αφορμή για μια παγκόσμια εκστρατεία ευαισθητοποίησης για ασθένεια του διαβήτη. Σκοπός του Δήμου μας είναι να ενημερώσουμε τους δημότες μας για τα αίτια, τα συμπτώματα, τις επιπλοκές αλλά κυρίως για τη θεραπεία της πάθησης αυτής. Η παγκόσμια Ημέρα για το διαβήτη είναι μια ευκαιρία για μια σημαντική υπενθύμιση σε όλους γιατί ο Διαβήτης μας αφορά όλους» δήλωσε ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής Προστασίας και Προαγωγής της Δημόσιας Υγείας κ. Βασίλης Ταλατάς.

Η Ημερίδα θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 13 Νοεμβρίου, στις 8 το απόγευμα, στο Πολιτιστικό Κέντρο, Μεγάλου Αλεξάνδρου 57

Σύμφωνα με το πρόγραμμα της ημερίδας θα απευθύνει χαιρετισμό ο Δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου κ. Πέτρος Σούλας και ο Αντιδήμαρχος κ. Βασίλης Ταλατάς.

Κεντρικός ομιλητής θα είναι ο Διευθυντής του Διαβητολογικού Κέντρου ΓΠ Νοσοκ. Παπαγεωργίου Πρόεδρος Μελέτης Παθήσεων Διαβητικού Ποδιού κ. Χρήστος Μανές.

Ακολουθούν :

« Επιδημιολογία και διάγνωση του Διαβήτη» κ. Ιωάννης Σαπάκος Ιατρός Παθολόγος Διαβητολόγος

«Παρακολούθηση Αυτοέλεγχος Διαβήτη» Βασίλης Ανδρεάδης Ιατρός Παθολόγος Διαβητολόγος

«Θεραπευτική αντιμετώπιση του Διαβήτη» Ιωάννης Τσαβδαρίδης Ιατρός Παθολόγος Διαβητολόγος

Μετά το πέρας της ημερίδας θα πραγματοποιηθούν δωρεάν προαιρετικοί έλεγχοι σακχάρου.

Χορηγοί της εκδήλωσης : parapharm , Ματοπούλου Ελενα Ποδολόγος ειδικός ορθονυχιστής, Κωνσταντίνος Καλοκασίδης Δερματολόγος Αφροδισιολόγος

Περισσότερες πληροφορίες : 2310 558505


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!