Συνάντηση ιατρών Πολυιατρείου Μητρόπολης Νεαπόλεως & Σταυρουπόλεως με τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη κ Βαρνάβα [φώτο]

Δελτίο Τύπου
Οι ιατροί του Κοινωνικού Πολυϊατρείου της Ιεράς Μητροπόλεως Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως είχαν σήμερα, Κυριακή 23 Νοεμβρίου , συνάντηση με το Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη κ. Βαρνάβα στο Επισκοπείο. Σκοπός της συνάντησης ήταν ο απολογισμός των προσφερόμενων υπηρεσιών καθώς επίσης και ο προγραμματισμός των περαιτέρω δράσεων για την ανακούφιση των απόρων πολιτών.
Σύμφωνα με τους τελευταίους υπολογισμούς στο Παιδιατρείο της Μητρόπολης παρακολουθούνται και εμβολιάζονται 210 παιδιά , ενώ τις υπηρεσίες  του Παθολογικού Ιατρείου δέχονται 105 ενήλικες μηνιαίως .
Το Κοινωνικό Φαρμακείο της Μητροπόλεως διαθέτει αυτήν τη στιγμή πάνω από 6.000 φάρμακα.  
Το Παιδιατρείο της Μητροπόλεως έχει προγραμματίσει για την Τετάρτη 26 Νοεμβρίου ,σε συνεργασία με τη Μ.Κ.Ο «Αποστολή –ο Άνθρωπος», εμβολιασμούς για 60 άπορα παιδάκια.
Ο Σεβασμιώτατος αφού ευχαρίστησε εγκαρδίως τους εθελοντές  ιατρούς για τη διακονία της αγάπης τους, μετά το κέρασμα , τους πρόσφερε ως ευλογία ένα βιβλίο .
Εκ του Γραφείου Τύπου 





Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!