Ωραιόκαστρο: Συναίνεση και υπερψήφιση απο Σαραμάντο του προυπολογισμού και του τεχνικού προγράμματος της διοίκησης



Συναίνεση βρήκε η διοίκηση του δήμου στο πρόσωπο του πρώην δήμαρχου Δημ. Σαραμάντου, την Παρασκευή το βράδυ κατά την διάρκεια της συζήτησης για τον προυπολογισμό και το τεχνικό πρόγραμμα .
Χαρακτηριστικό του τεχνικού προγράμματος ήταν η συνέχιση μερικών έργων που είχαν δρομολογηθεί από την προηγούμενη διοίκηση, αλλά και έργα ύψους 1000000 ευρώ για ασφαλτοστρώσεις και 500000 για σχολική στέγη. Λιγοστά τα νέα έργα, κάτι που ήταν το σημείο σύγκρουσης  μεταξύ διοίκησης και αρκετών συμβούλων της αντιπολίτευσης.


Για την ιστορία να αναφέρουμε ότι το τεχνικό πρόγραμμα καταψηφίστηκε από την Δύναμη Δημιουργίας - Νέα Πρόταση  (Παπακωνσταντίνου), την Αλληλεγγύη Ανατροπή (Εδιρνέλης)  και από την Λαική Συσπείρωση (Θέμελης).
Για τον προυπολογισμό  εκτός των παραπάνω συμβούλων που καταψήφισαν, διαφοροποιήθηκαν οι κ Πολυχρονίδης (παρών) και Δούμπαλας (κατά).

Σημαντικά σημεία της συνεδρίασης 

-         -  η «επίθεση» του δημάρχου  Γαβότση προς τον Σαραμάντο για τα έργα της προηγούμενης διοίκησης και η απάντηση του δευτέρου στον ίδιο τόνο.
-         -  η καυστική τοποθέτηση του Παπακωνσταντίνου  και η ανάδειξη για ακόμη μια φορά του προβλήματος  του νερού στον Δρυμό (αν και είναι  θέμα ΔΕΥΑΩ αποτελεί μείζον θέμα) και η "απάντηση" από τον δήμαρχο.
-         -  οι τοποθέτησεις  Εδιρνέλη και Θέμελη, που δέχθηκαν τα πυρά όλης σχεδόν της συμπολίτευσης και του δημάρχου.
-          - η συζήτηση για τα δημοτικά τέλη, που άφησε να αιωρείται η υποψία ότι μπορεί και να αυξηθούν. Να σημειώσουμε ότι την μείωση των δημ. τελών από την προηγούμενη διοίκηση ψήφισε και η σημερινή.
-          - η αποχώρηση σταδιακά και πριν από την ψηφοφορία των δημοτικών συμβούλων της αντιπολίτευση.
 



Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!