Τελικά... “Το πιο Ωραίο Σάντουιτς Ήταν το Μισό” [video]

Την Κυριακή 23 Νοεμβρίου από τις 10:30 έως τις 13:00, ο προαύλιος χώρος του Παλαιού Δημαρχείου Πολίχνης, φιλοξένησε μια πολλή σημαντική για τα σύγχρονα δεδομένα δράση.
Η δράση "Το πιο Ωραίο Σάντουιτς Είναι το Μισό" διοργανώθηκε σε Πανελλήνια κλίμακα από το Σώμα Ελλήνων Προσκόπων και τα κατά τόπους κλιμάκια του και στόχευε στην ευαισθητοποίηση για την αξία της αλληλεγγύης.
Η δραστηριότητα στο παλαιό Δημαρχείο Πολίχνης, διοργανώθηκε με ευθύνη του 7ου Συστήματος Αεροπροσκόπων Μετεώρων  Πολίχνης, όπου πλήθος κόσμου δήλωσε το παρόν και παρέα με τους μικρούς μας φίλους προσφέραμε τα δωρεάν σάντουιτς, τα αυτοκόλλητα και το έντυπο υλικό τα οποία είχαν σταλεί με μέριμνα της κεντρικής διοίκησης του Σ.Ε.Π.
Τα Σάντουιτς μοιράσθηκαν, με την προϋπόθεση να τα κόψουν στη μέση και να το μοιραστούν με τον συνάνθρωπό τους.
Συγκεκριμένα μοιράστηκαν 200 σάντουιτς σε περαστικούς, 300 ιστοριούλες με το Καλύτερο Σάντουιτς, επίσης μοιράστηκαν 350 αυτοκόλλητα στα παιδάκια που συμμετείχαν στα παιχνίδια μας και κυρίως στα παιδιά περαστικών.
Για την επιτυχία της δράσης οφείλουμε επίσης να ευχαριστήσουμε τους (Βιοτεχνία Σαλατών «Γεύσεις») και (Παντοπωλείο «Ζήκος») για την προσφορά των προϊόντων τους.
Φωτογραφίες από την δράση μας μπορείτε να δείτε στο flikr του 7ου Συστήματος. στο άλμπουμ "Το πιο Ωραίο Σάντουιτς Είναι το Μισό"



http://7polixnis.weebly.com/artrha/to-pio-oraio-santouits


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!