Μετεώρων Χριστούγεννα 2: Ούτε το τσουχτερό κρύο στάθηκε εμπόδιο. Μεγάλη επιτυχία είχε το διήμερο των εκδηλώσεων [φώτο] [video]


Παρά το τσουχτερό χθεσινό κρύο, η δεύτερη ημέρα στο ΜΕΤΕΩΡΩΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ 2 δεν είχε να ζηλέψει τίποτα απο όσα έγιναν την πρώτη ημέρα. Κέφι, ρυθμός, μουσική, χορός αλλά και πολλά happenings  ολοκλήρωσαν αυτή την μεγάλη προσπάθεια που κάνουν οι σύλλογοι, φορείς των Μετεώρων και μαζί τους οι επαγγελματίες και οι πολίτες της περιοχής. Μια προσπάθεια που όμοιά της μέχρι σήμερα δεν έχουμε δεί!!!
Αναδημοσιεύουμε απο την σελίδα της Σύμπραξης στο facebook "Αν ήταν η χθεσινή μερα της εκδήλωσης κάτι παραπάνω από πετυχημένη...η σημερινή ξεκίνησε με μπόλικο αέρα και προχώρησε με αρκετό κρύο...παρολαυτά το θαύμα των Χριστουγέννων έγινε εδω στην πλατεία των Μετεώρων για όλους μας..όλοι μιλάνε για μια ακόμη πιο εντυπωσιάκη νύχτα..συμβαίνει τώρα ένα ατελείωτο ποντιακό γλέντι..σας ευχαριστούμε όλους για την συμπαράσταση σας..
ΠΑΜΕ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΤΕΩΡΩΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ 3 ..."

Δείτε φωτορεπορτάζ και βίντεο απο την 1η & 2η ημέρα των εκδηλώσεων...
(πηγή https://www.facebook.com/simpraxi/timeline)









και απο την πρώτη ημέρα...





Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!