Την τελική φάση της άσκησης «Γόρδιος Δεσμός 2014» παρακολούθησε ο ΥΜΑΘ, Γ. Ορφανός




Παρασκευή 12 Δεκεμβρίου 2014


                                                       ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Την τελική φάση της άσκησης «Γόρδιος Δεσμός 2014» παρακολούθησε ο ΥΜΑΘ, Γ. Ορφανός

Το στρατόπεδο «Προκοπίδη» στην Άσσηρο Θεσσαλονίκης, όπου διεξήχθη η τελική φάσης της άσκησης «Γόρδιος Δεσμός 2014» (Gordian Knot), επισκέφτηκε ο υπουργός Μακεδονίας και Θράκης, Γιώργος Ορφανός.
Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης, ο κ. Ορφανός ενημερώθηκε για την αποστολή της άσκησης καθώς και για τις δυνατότητες του Συμμαχικού Αρχηγείου Ανάπτυξης Δύναμης (NRDC-GR) στη Θεσσαλονίκη.
Στη συνέχεια, ο υπουργός Μακεδονίας και Θράκης περιηγήθηκε στο χώρο της άσκησης. «Η άσκηση ‘Γόρδιος Δεσμός 2014’ εξελίχθηκε εξαιρετικά και ανέδειξε για ακόμη μία φορά, την άρτια προετοιμασία των ελληνικών ενόπλων δυνάμεων αλλά και τον κατάλληλο συνδυασμό των δράσεων, με τις συμμαχικές δυνάμεις του ΝΑΤΟ, οι οποίες είναι εγκατεστημένες στο Γ’ΣΣ και αφορά το NRDC-GR.Πιστεύω ότι τα μηνύματα είναι καθαρά προς όλους», δήλωσε ο κ. Ορφανός, αμέσως μετά το τέλος της επίσκεψης.      




Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!