Δ. Κορδελιού - Ευόσμου: Χριστουγεννιάτικα Bazaar Δημοτικών Παιδικών Σταθμών


 Χριστουγεννιάτικα Bazaar Δημοτικών Παιδικών ΣταθμώνΤην κοινωνική τους ευαισθησία και την αλληλεγγύη τους απέδειξαν οι Δημοτικοί Παιδικοί Σταθμοί του Δήμου Κορδελιού- Ευόσμου, διοργανώνοντας στο πλαίσιο των Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων τους Φιλανθρωπικά  Bazzar, τα οποία στέφθηκαν από μεγάλη επιτυχία.

 Χριστουγεννιάτικα Bazaar Δημοτικών Παιδικών ΣταθμώνΚάθε προηγούμενο σε επιτυχία ξεπέρασε το Χριστουγεννιάτικο Bazzar που διοργάνωσε το 3ο Τμήμα των Δημοτικών Παιδικών Σταθμών στο χώρο των ΕΠΑΛ Ευόσμου. Μέσα σε λιγότερες από 3 ώρες κατάφεραν να "ξεπουληθούν" όλα τα Χριστουγεννιάτικα στολίδια και οι χειροποίητες δημιουργίες που φιλοτέχνησαν οι παιδαγωγοί και οι γονείς των παιδιών των Γ΄, Ζ΄& ΣΤ΄ Παιδικών Σταθμών Ευόσμου και να συγκεντρωθούν 1000 ευρώ, τα οποία θα διατεθούν για την ενίσχυση του Πανελλήνιου Συλλόγου Γονέων, Κηδεμόνων και Φίλων Ατόμων με Προβλήματα όρασης και Πρόσθετες Αναπηρίες "Αμυμώνη".

 Χριστουγεννιάτικα Bazaar Δημοτικών Παιδικών ΣταθμώνΗ συγκινητική πρωτοβουλία, που ανήκει στην Προϊσταμένη του 3ου Τμήματος των Δημοτικών Παιδικών Σταθμών Κορδελιού - Ευόσμου κ. Θένα Νοταρίδου, κατάφερε να ευαισθητοποιήσει τη μεγάλη οικογένεια των παιδικών σταθμών και ιδιαίτερα τους γονείς των παιδιών που στήριξαν έμπρακτα την προσπάθεια.

 Χριστουγεννιάτικα Bazaar Δημοτικών Παιδικών ΣταθμώνΜεγάλη επιτυχία σημείωσε το φιλανθρωπικό Χριστουγεννιάτικο  Bazzar που διοργάνωσαν οι Β΄, Δ΄ και Ε΄ Δημοτικοί Παιδικοί Σταθμοί. Το  Bazzar περιλάμβανε χριστουγεννιάτικα είδη και στολίδια που κατασκεύασαν οι παιδαγωγοί καθώς και γλυκίσματα και κεράσματα που ετοίμασαν οι μητέρες των παιδιών. Σύμφωνα με την Προϊσταμένη του Τμήματος κ. Μαρία Σγούρα τα έσοδα από τις πωλήσεις διατέθηκαν για την ενίσχυση του Παιδικού Χωριού SOS.

"Συγχαίρουμε όλους όσοι συνέβαλαν στην πραγματοποίηση των Χριστουγεννιάτικων Bazaar, τις Προϊσταμένες Τμημάτων των Παιδικών μας Σταθμών κ. Θένα Νοταρίδου και κ. Μαρία Σγούρα  αλλά και όλους τους παιδαγωγούς και τους γονείς που κατασκεύασαν με τόση αγάπη τα Χριστουγεννιάτικα είδη και τα γλυκίσματα. Είναι εντυπωσιακό το πόσο θερμά αγκαλιάστηκε αυτή η πρωτοβουλία, αναδεικνύοντας την κοινωνική ευαισθησία και τη διάθεση προσφοράς των Παιδικών Σταθμών του Δήμου μας" τόνισε η Πρόεδρος του Δημοτικού Κέντρου Κοινωνικής Προσφοράς και Αλληλεγγύης (ΔΗ.ΚΕ.Κ.Π.Α.Κ.Ε.) του Δήμου Κορδελιού - Ευόσμου κ. Σοφία Τριανταφυλλίδου.



Πηγή: www.kordelio-evosmos.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!