Ήρθε στη γειτονιά του Ευόσμου το ΘΕΣγάλα-ΠΙΕς¨ με αυτόματο μηχάνημα - Οδηγίες χρήσεως





 Ο Συνεταιρισμός «ΘΕΣγάλα-ΠΙΕς» έφερε και στον Εύοσμο αυτόματο μηχάνημα εμφιάλωσης γάλακτος νέας τεχνολογίας.
Η ανάπτυξη των νέων καταστημάτων γίνεται στο πλαίσιο του σχεδιασμού που είχε παρουσιάσει η Διοίκηση του Συνεταιρισμού στις αρχές Νοεμβρίου στη Θεσσαλονίκη. 
Σύμφωνα με τον ίδιο σχεδιασμό, από τις 20/12 ξεκίνησε η λειτουργία του καταστήματος στην περιοχή του Ευόσμου  στη συμβολή των οδών Μ. Αλεξάνδρου 2 και  Αλ. Παπάγου, ενώ πολύ σύντομα θα λειτουργήσουν δύο ακόμα καταστήματα.

Για πρώτη φορά  αυτόματες μηχανές εμφιάλωσης γάλακτος νέας τεχνολογίας εγκαταστάθηκαν σε διάφορες γειτονιές της Θεσσαλονίκης, (διαβάστε ΕΔΩ σχετική ανάρτηση  του avatonpress.gr) ενώ ήδη λειτουργούν στη Λάρισα με μεγάλη επιτυχία.
Κάθε Μέρα Φρέσκο, Παστεριωμένο, Ποιοτικό και πάνω από όλα Ασφαλές γάλα, το οποίο συλλέγεται από φάρμες μελών του Συνεταιρισμού, παστεριώνεται σε σύγχρονες και πιστοποιημένες εγκαταστάσεις και φτάνει άμεσα στις δεξαμενές των αυτόματων μηχανών εμφιάλωσης γάλακτος. Πρόκειται για ένα κλειστό κύκλωμα όπου το γάλα δεν έρχεται σε επαφή με το περιβάλλον ενώ καταπονείται ελάχιστα κρατώντας το μέγιστο των θρεπτικών του συστατικών.

O καταναλωτής θα επιλέγει την ποσότητα που επιθυμεί, 1 και 1/2 λίτρο καθώς και τη συσκευασία που επιθυμεί, γυάλινο επαναχρησιμοποιούμενο μπουκάλι και πλαστικό μιας χρήσης μπουκάλι. Υπάρχει και η δυνατότητα για τον καταναλωτή να χρησιμοποιήσει δικό του μπουκάλι αναλαμβάνοντας την ευθύνη τήρησης όλων των όρων υγιεινής.

Οι τιμές είναι 1 ευρώ το λίτρο και 0,5 ευρώ το μισό λίτρο.

Ο Συνεταιρισμός «ΘΕΣγάλα-ΠΙΕς»  ιδρύθηκε στα τέλη του 2010 από μια ομάδα αγελαδοτρόφων γαλακτοπαραγωγών. Σήμερα, έπειτα από συστηματικές και οργανωμένες προσπάθειες των μελών του, αποτελεί τον πρώτο πρότυπο παραγωγικό συνεταιρισμό αγελαδινού γάλακτος που ιδρύθηκε στη χώρα μας.

Ο Συνεταιρισμός «ΘΕΣγάλα-ΠΙΕς» απαρτίζεται από περίπου 102 αγελαδοτρόφους παραγωγούς - μέλη και διαθέτει 57 μονάδες παραγωγής αγελαδινού γάλακτος. Όσον αφορά στη συνολική παραγωγή γάλακτος, ανέρχεται στους 130 τόνους ημερησίως, ποσότητα που αντιστοιχεί στο 10% της εγχώριας παραγωγής.


Οδηγίες Χρήσης Πωλητή Γάλακτος:

ΕΙΣΑΓΕΤΕ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ( ΚΛΕΙΔΙ) Η΄ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ
ΣΗΚΩΣΤΕ ΤΗ ΘΥΡΑ ΚΑΙ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΤΕ ΤΟ ΜΠΟΥΚΑΛΙ
ΠΙΕΣΤΕ ΤΟ ΚΟΥΜΠΙ ΓΙΑ 1 ΛΙΤΡΟ Η' ΓΙΑ 1/2 ΛΙΤΡΟ
ΤΟ ΓΕΜΙΣΜΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΟΜΑΤΑ
ΑΦΑΙΡΕΣΤΕ ΤΟ ΜΠΟΥΚΑΛΙ ΜΟΛΙΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΤΟ ΓΕΜΙΣΜΑ
ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΥΣΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΠΑΤΗΣΤΕ STOP
ΤΟ ΜΗΧΑΝΗΜΑ ΔΕΧΕΤΑΙ ΚΕΡΜΑΤΑ ΤΩΝ 0,10, 0,20, 0,50, 1, και 2 ευρώ ΚΑΙ ΧΑΡΤΟΝΟΜΙΣΜΑΤΑ ΤΩΝ 5, 10, ευρώ

Οδηγίες Χρήσης Πωλητή Μπουκαλιών:

Α. ΕΙΣΑΓΕΤΕ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ( ΚΛΕΙΔΙ) Η΄ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ
Β. ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΚΑΙ ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΟΝ ΚΩΔΙΚΟ ΤΟΥ ΜΠΟΥΚΑΛΙΟΥ ΠΟΥ ΕΠΙΘΥΜΕΙΤΕ
Γ. ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΜΠΟΥΚΑΛΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΙΔΙΚΟ ΑΝΟΙΓΜΑ ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΜΕΡΟΣ
Σημ. ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΠΡΟ-ΠΛΗΡΩΜΕΝΗΣ ΚΑΡΤΑΣ (ΚΛΕΙΔΙ) ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΚΑΙ ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΟΝ ΚΩΔΙΚΟ ΤΟΥ ΜΠΟΥΚΑΛΙΟΥ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΟΛΛΗΜΕΝΗ ΠΑΝΩ ΤΟΥ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ(ΚΛΕΙΔΙ)


«Τα πλαστικά μπουκάλια είναι μιας χρήσης. Τα γυάλινα μπουκάλια μπορούν να χρησιμοποιηθούν πολλές φορές. Μετά την πρώτη χρήση η ευθύνη τήρησης όλων των κανόνων υγιεινής του γυάλινου μπουκαλιού ανήκει στον καταναλωτή»





Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!