Αφιερωμένο στη μνήμη του Βασ. Τσιτσάνη: Καταπληκτική ιδέα για την κεντρική διάβαση των πεζών στα Τρίκαλα

Ήταν η δεύτερη φορά χθες το βράδυ στο Δημοτικό Συμβούλιο Τρικάλων που ο Αντιδήμαρχος Τρικκαίων Ιωάννης Κωτούλας, απαντούσε με αινιγματικό …χαμόγελο και ζητούσε …υπομονή από δημοτικούς Συμβούλους της αντιπολίτευσης που τον επικρίνανε για το …χάλι της κεντρικής διάβασης πεζών της πόλης των Τρικάλων.

Ο Κωτούλας, δεν ήθελε να δημοσιοποιήσει ακόμη μια καταπληκτική ιδέα για την συγκεκριμένη διάβαση την οποία όμως αποκαλύπτει  το trikalanews.gr και την οποία έχει δρομολογήσει η Δημοτική Αρχή Τρικάλων κρατώντας την ως «επτασφράγιστο» μυστικό.

Πρόκειται για ριζική ανανέωση της συγκεκριμένης διάβασης που θα «ντυθεί» στα χρώματα πιάνου και στις δύο πλευρές της προς τις οδούς Βασιλείου Τσιτσάνη και Στρατηγού Σαράφη, θα μπουν μουσικές νότες και στην κορυφή αυτών θα αναγράφεται η φράση και από τις δύο πλευρές «2015 ΕΤΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΤΣΙΤΣΑΝΗ»…

Πάρα πολύ έξυπνη ιδέα που θα δίνει και τον …τόνο στο κέντρο της πόλης ενόψει της σειράς εκδηλώσεων που διοργανώνει η Δημοτική Αρχή για το νέο έτος αφιερωμένο στην μνήμη του αξέχαστου Τρικαλινού συνθέτη και τραγουδιστή.
 

trikalanews.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!