Δ. Νεάπολης - Συκεών:Περιμένοντας τον Άγιο Βασίλη

Η κρίση επηρεάζει τον Άη-Βασίλη; Τι θα γίνει και φέτος με τον αγαπημένο Άγιο των παιδιών, που προσφέρει χαρά και χαμόγελα; Ο σάκος του θα είναι γεμάτος με χίλια-δυο καλούδια και δωράκια, ή αυτά θα ακολουθήσουν τα σημεία των καιρών που χαρακτηρίζονται από συρρίκνωση; Τι λέμε στα παιδιά μας που τον περιμένουν με αγωνία και λαχτάρα τις ημέρες των εορτών; Πώς διαχειριζόμαστε την κατάσταση;
Αυτά και πολλά άλλα ερωτήματα θα επιχειρηθούν να απαντηθούν από τα εξειδικευμένα στελέχη του Κέντρου Πρόληψης «Πυξίδα» στην ανοιχτή συζήτηση που θα έχουν με τους γονείς την Τετάρτη, 10 Δεκεμβρίου 2014, από τις 6 έως τις 8 μ.μ. στα γραφεία του Κέντρου (Επταπυργίου 151, Συκιές). Η εκδήλωση εντάσσεται στο πλαίσιο της πλούσιας δράσης της «Πυξίδας» για τη στήριξη της οικογένειας και της ψυχικής υγείας των παιδιών, δράση που διαρκώς εμπλουτίζεται με νέα προγράμματα.
«Περιμένοντας τον Αη-Βασίλη: Ο ρόλος των γονιών στην περίοδο της κρίσης» είναι το θέμα που θα απασχολήσει τη συνάντηση, κατά την οποία θα συζητηθούν θέματα που αφορούν την αναμονή των γιορτών και το πώς αυτές συνδέονται με την οικονομική αλλά και τη συναισθηματική κρίση στην οικογένεια. Παράλληλα θα γίνει και προβολή κινηματογραφικής ταινίας, ενώ θα απαντηθούν κι ερωτήσεις των γονέων.


ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ:
Κέντρο Πρόληψης «Πυξίδα», Επταπυργίου 151, Συκιές
Τηλ.: 2310.202015, e-mail: info@pyxida.org.gr

Πηγή: www.dimosneapolis-sykeon.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!