Άναμμα του χριστουγεννιάτικου δέντρου στη δημοτική ενότητα Σταυρούπολης [φώτο]



Μέσα σε γιορτινή ατμόσφαιρα πραγματοποιήθηκε το άναμμα του χριστουγεννιάτικoy δέντρου στη δημοτική ενότητα Σταυρούπολης του Δήμου Παύλου Μελά την Τετάρτη 10 Δεκεμβρίου 2014 στις 18:00. Πιο συγκεκριμένα, το καθιερωμένο άναμμα έγινε στην Πλατεία Ελευθερίας και παρά το τσουχτερό κρύο, πολλοί συμπολίτες μας έσπευσαν να δουν από κοντά τη στολισμένη πλατεία της περιοχής της Ηλιούπολης, δίνοντας έτσι με τον καλύτερο τρόπο το σύνθημα για την έναρξη των χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων στο Δήμο Παύλου Μελά.

Ο Δήμαρχος Παύλου Μελά κος Δημήτρης Δεμουρτζίδης βρέθηκε εκεί μαζί με μέλη της διοίκησης του Δήμου και αντάλλαξε ευχές για καλά Χριστούγεννα με τους πολίτες που ήταν στην πλατεία.
p1100814.jpegΠαράλληλα, η Φιλαρμονική και η Παιδική χορωδία του Δημοτικού Ωδείου Σταυρούπολης, της Δημοτικής Επιχείρησης "ΙΡΙΣ" και ο Σύλλογος Ποντίων Ηλιούπολης "Αλέξανδρος Υψηλάντης" φρόντισαν για τη μουσική επένδυση της βραδιάς.
Αξίζει να σημειωθεί ότι το άναμμα του χριστουγεννιάτικου δένδρου στη Δημοτική Ενότητα Πολίχνης έχει προγραμματιστεί για την Πέμπτη 11 Δεκεμβρίου 2014 στις 18:00 στο Πάρκο του Δημαρχείου Πολίχνης και του αντίστοιχου στη Δημοτική Ενότητα Ευκαρπίας, στην Πλατεία Δημοκρατίας την Παρασκευή 12 Δεκεμβρίου στις 18:00.
p1100820.jpeg

 

Πηγή: www.pavlosmelas.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!