Κεραυνός Ωραιοκάστρου: Νέα τμήματα Οριεντάλ και Fat Burning


ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ

ΟΡΙΕΝΤΑΛ

Ακούγοντας  έναν ανατολίτικο ρυθμό μπορείς να ταξιδέψεις στα βάθη της Ανατολής . Πως όμως μπορείς να γίνεις κομμάτι αυτού του ταξιδίου… ;;; Ο Κεραυνός Ωραιοκάστρου και η Χριστίνα Ανθούλη είναι οι πλέον κατάλληλοι  να βοηθήσουν σε αυτό . Το τμήμα του Κεραυνού Ωραιοκάστρου Οριεντάλ άνοιξε φέτος τις πόρτες του και υποδέχτηκε τους λάτρεις του χορού Οριεντάλ.
Ο χορός της κοιλίας είναι μια πολύ ασφαλή και πολύ επωφελής μορφή άσκησης γι αυτό και είναι κατάλληλη για κάθε ηλικία.
Προσφέρει τεραστία πλεονεκτήματα στο σώμα μας . Ένα από τα οφέλη του χορού αυτού είναι πρόληψη της οστεοπόρωσης. Η ενδυνάμωση του σκελετού και η ευελιξία που κορμιού είναι μερικά ακόμα από τα ωφέλει.
Τι πρέπει να κάνετε λοιπόν για να αποκτήσετε όμορφο και υγιές σώμα ?
Εγγραφή στο τμήμα Οριεντάλ του Κεραυνού 


Και FAT BURNING στον ΚΕΡΑΥΝΟ


Τo  FAT BURNING είναι ένα δυναμικό πρόγραμμα γυμναστικής που δίνει ιδιαίτερη έμφαση στις περιοχές συγκεκριμένων μυϊκών ομάδων, των κοιλιακών και των γλουτών. Αποτελεί ένα εναλλακτικό πρόγραμμα που αποσκοπεί στη καύση του  λίπους πιο τοπικά και στην μυϊκή ενδυνάμωση των αντίστοιχων μυϊκών ομάδων, ενώ παράλληλα βοηθά στην καλύτερη αιμάτωση των δύο αυτών περιοχών. Αναλυτικά επικεντρώνεται στους κοιλιακούς- ραχιαίους, σε ότι αφορά τα πάνω άκρα και στους γλουτούς, προσαγωγούς-απαγωγούς, τετρακέφαλους-δικέφαλους, μηριαίους για τα κάτω άκρα.
Άλλο ένα τμήμα του Κεραυνού που θα σας ενθουσιάσει. Μια μόνο φορά θα σας κάνει να λατρέψετε αυτό το είδος γυμναστικής. Νιώστε και εσείς το σώμα σας να δυναμώνει και να χάνει πόντους καίγοντας όλα τα περιττά κιλά που τόσο σας απασχολούν….
 


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!