Δήμος Κορδελιού - Ευόσμου: Ζητούνται εθελοντές για τον διαγωνισμό ρομποτικής

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΖΗΤΟΥΝΤΑΙ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ
ΓΙΑ ΤΟΝ  ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΡΟΜΠΟΤΙΚΗΣ

Το Κέντρο Πληροφόρησης Νέων του Δήμου Κορδελιού-Ευόσμου, προσκαλεί  όλους όσοι επιθυμούν να συμμετέχουν στο FIRST LEGO LEAGUE να δηλώσουν συμμετοχή.
Πρόκειται για ένα  πρωτάθλημα έρευνας και ρομποτικής για παιδιά ηλικίας 9 - 16 ετών!.
Ο στόχος του πρωταθλήματος είναι - τα παιδιά- όχι μόνο να εξοικειωθούν αλλά και να ενθουσιασθούν με την επιστήμη και την τεχνολογία, να αποκτήσουν την ιδέα του ομαδικού πνεύματος και  να ενθαρρυνθούν για την επίλυση σύνθετων πρότζεκτ με δημιουργικό τρόπο.
Στην προσπάθεια αυτή ιδιαίτερα σημαντικό ρόλο, παίζουν οι εθελοντές-προπονητές των ομάδων.
Κάθε ομάδα θα έχει έναν τουλάχιστον ενήλικα προπονητή ο οποίος θα συντονίζει και θα καθοδηγεί τα παιδιά, θα φροντίζει για την κατανομή των εργασιών, για το όμορφο κλίμα αλλά και για την ομαλή λειτουργία της ομάδας.  Ο προπονητής δεν χρειάζεται να έχει ειδικές γνώσεις.
Αυτό που χρειάζεται είναι να οδηγήσει τα παιδιά να βρουν μόνα τους τις απαντήσεις και κυρίως ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΚΑΛΑ!
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Κέντρο Πληροφόρησης Νέων του Δήμου Κορδελιού-Ευόσμου, στο 2310 703 702 και στο infocenter@kordelio-evosmos.gr,  Επίσης, μπορείτε να μας βρείτε και στο Facebook, http://www.facebook.com/kpn.evosmos
H ιστοσελίδα μας http://firstlegoleague.gr/


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!