Κοπή Βασιλόπιτας στη χορωδία, γραφείου τύπου, ομάδα αγάπης της Μητρόπολης Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως

Δελτίο Τύπου
Ανήμερα της εορτής  της Υπαπαντής του Κυρίου, τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου 2015,  ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως κ. Βαρνάβας υποδέχτηκε  στην όμορφη αίθουσα «Ξενία» τα μέλη της Γυναικείας Χορωδίας της Μητροπόλεως «Αγία Κασσιανή η Υμνογράφος», τις κυρίες που ανήκουν στην Ομάδα Αγάπης «Αγία Ολυμπιάδα» καθώς και τα  μέλη που πλαισιώνουν το Γραφείο Τύπου .
Ο Σεβασμιώτατος ευχαρίστησε τις κυρίες για την ολοπρόθυμη και θυσιαστική διακονία τους , αναφέρθηκε με ευγνωμοσύνη προς το Θεό για τις πλούσιες ευλογίες Του τη χρονιά που πέρασε και διαβεβαίωσε τις διακόνισσες της Μητροπόλεως  ότι η πρόνοια και η αγάπη του Θεού επιφυλάσσει πολλές , ξεχωριστές ευλογίες και στη νέα χρονιά .
Ο Σεβασμιώτατος παρακάλεσε τις κυρίες να μεταφέρουν τις ευχαριστίες και την ευλογία του στους συζύγους και στα υπόλοιπα  μέλη των οικογενειών τους.
Στη συνέχεια, ο Σεβασμιώτατος ευλόγησε την αγιοβασιλόπιτα και διένειμε τα αρτίδια στην κάθε κυρία χωριστά.
Εκ του Γραφείου Τύπου  












Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!