Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως κ Βαρνάβας στον Κατανυκτικό Εσπερινό


Δελτίο Τύπου

Την Κυριακή 1 Μαρτίου 2015, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως κ. Βαρνάβας χοροστάτησε στον Κατανυκτικό Εσπερινό, ο οποίος τελέστηκε στον Άγιο Γεώργιο Ελευθερίου.

Ο π. Ιουστίνος Μπαρδάκας, Πρωτοσύγκελλος της Ιεράς Μητροπόλης Φλωρίνης προσκλήθηκε από το Σεβασμιώτατο να αναλάβει τη διακονία του λόγου.

Ο π. Ιουστίνος αρθρώνοντας γνήσιο πατερικό λόγο υπογράμμισε ότι ο Παράδεισος, για τον αγωνιζόμενο χριστιανό , αποτελεί τρόπο ζωής. Σημαίνει την κοινωνία με το Θεό. Ο πνευματικά αγωνιζόμενος άνθρωπος προγεύεται και βιώνει τη χαρά του Παραδείσου από εδώ στη γη .

Ο Σεβασμιώτατος κ. Βαρνάβας. μετά το πέρας του Εσπερινού, ευχαρίστησε τον π. Ιουστίνο για την ανταπόκριση στην πρόσκλησή του, καθώς επίσης και το Δήμαρχο Ευόσμου- Κορδελιού κ. Πέτρο Σούλα για την παρουσία του.

 Ο Σεβασμιώτατος προεκτείνοντας τις σκέψεις του π. Ιουστίνου είπε: «ότι η Εκκλησία είναι ένα παράθυρο στη Βασιλεία του Θεού. Παράδεισος είναι ο αδελφός μας και κόλαση η μοναξιά μας» .
 Εκ του Γραφείου Τύπου


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!