“Πολιτεία με Όραμα”: Οριστική ρήξη με την αδιαφάνεια & την σκοπιμότητα - Επίθεση σε άτομο που κρύβεται πίσω απο ιστοσελίδα του Ωραιοκάστρου


“ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΜΕ ΟΡΑΜΑ” –  ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΡΗΞΗ ΜΕ ΤΗΝ ΑΔΙΑΦΑΝΕΙΑ & ΤΗΝ ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΑ
Όταν ο λόγος διαβρώνεται και δεν στοχεύει στο  να πείσει με την επιχειρηματολογία του, αλλά αντιθέτως  να εντυπωσιάσει με ανεύθυνους τίτλους και κείμενα, με μοναδικό σκοπό την μεταφορά ψευδών πληροφοριών και την προβολή επιλεγμένων πτυχών ενός γεγονότος, στο τέλος καταλήγουν στην παραποίηση της αλήθειας. Η παραπληροφόρηση και ο λαϊκισμός πηγαίνουν σύννεφο και τα πραγματικά γεγονότα, άδειο σακί πεταμένο στα σκουπίδια.


Κάτι ανάλογο διαπιστώνουμε τον τελευταίο καιρό από τον συγκεκριμένο «κύριο» που κρύβεται επιμελώς με την ανωνυμία του πίσω από το oraiokastronet,  που με ξεπερασμένες μεθόδους και απαρχαιωμένες τακτικές  μας γυρίζουν πολλά χρόνια πίσω.  Το ψέμα και η συκοφαντία γίνεται τρόπος άσκησης του πολιτικού του λόγου με μόνο αποτέλεσμα να καλλιεργεί ένα κλίμα χαμηλών προσδοκιών, και ένα τοίχος αναξιοπιστίας το οποίο συνοδεύει και τα κείμενα του.


Για πρώτη φορά, σύμφωνα με τα λεγόμενα των βουλευτών της β’ περιφέρειας Θεσσαλονίκης που συμμετείχαν στην συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στο δημαρχείο, έγινε τέτοια οργανωμένη και εμπεριστατωμένη παρουσίαση των προβλημάτων του δήμου μας, για τις εκτεταμένες ζημιές που προέκυψαν από τις πρόσφατες θεομηνίες  και αφορούσαν τις υποχωρήσεις οδοστρωμάτων, αποκολλήσεις μεγάλων τμημάτων ασφάλτου, καθιζήσεις, καταστροφές στις υπάρχουσες υποδομές, και πολλών άλλων προβλημάτων. Ακόμα και αυτή την πρωτόγνωρη για τον δήμο μας συνάντηση του δημάρχου Αστέριου Γαβότση και των δημοτικών συμβούλων με τους βουλευτές, προσπάθησε μέσα από ένα κείμενο που θα το ζήλευε και ο μεγαλύτερος σκηνοθέτης επιστημονικής φαντασίας να αλλάξει την πραγματικότητα με ταχυδακτυλουργικές μεθόδους,  κόβοντας και ράβοντας κατά το δοκούν.


Την παρουσία των τεσσάρων από τους πέντε αντιδημάρχους, (ο ένας με εντολή του δημάρχου εκπροσωπούσε την διοίκηση σε άλλη εκδήλωση), την μεταμόρφωσε σε απουσία, την δε απουσία της αντιπολίτευσης (με εξαίρεση τον κ. Ερδινέλη, τον κ. Θεμελή και τον κ. Τερζή που προς τιμή τους παραβρεθήκανε στη συνάντηση) δείχνοντας περίτρανα για το ποιος πραγματικά ενδιαφέρεται για τον δήμο μας, με καλλιτεχνικό τρόπο την απέφυγε.


Προσπάθησε ακόμη και να ανακατασκευάσει τις τοποθετήσεις των βουλευτών, που έμπρακτα δήλωσαν την αμέριστη συμπαράσταση τους στην διοίκηση του δήμου μας. Δυστυχώς όμως για τον εν λόγω κύριο που κρύβεται καλά πίσω από τ’ανυπόγραφα ψευδή κείμενα,  υπάρχει άφθονο φωτογραφικό και οπτικό υλικό που ξεσκεπάζει τον διαβρωμένο λόγο του που καταλήγει να γίνεται άσφαιρος και αναποτελεσματικός.


Εμείς, η παράταξη «ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΜΕ ΟΡΑΜΑ», με επικεφαλής τον  δήμαρχο Αστέριο Γαβότση,  μαζί με όλους τους πολίτες του δήμου μας, θα προχωρήσουμε για την οριστική ρήξη με την αδιαφάνεια και την σκοπιμότητα, αλλάζοντας την εικόνα του δήμου μας, απομονώνοντας όσους παίζουν με την ζωή και την ανάπτυξη αυτού του τόπου, που είναι το Ωραιόκαστρο, η Μυγδονία και η Καλλιθέα.  

ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΜΕ ΟΡΑΜΑ    


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!