Εκδήλωση για τη Διεκδίκηση και Απόδοση των πρώην Στρατοπέδων στις Τοπικές Κοινωνίες- «Ριζοσπαστική Κίνηση Πολιτών Δήμου Παύλου Μελά» – «Ελεύθερη Πόλη»


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Κυριακή 24 Μαΐου 2015
Εκδήλωση για τη Διεκδίκηση και Απόδοση των πρώην Στρατοπέδων
στις Τοπικές Κοινωνίες

Αναγνωρίζοντας και τιμώντας τους αγώνες όλων των προηγούμενων χρόνων  και αξιολογώντας τις εξελίξεις για το θέμα μέσα από τις διακηρυγμένες «επιθετικές βλέψεις» Στρατού και Εκκλησίας (που λειτουργώντας εντελώς συντεχνιακά επιμένουν στη δόμηση κομματιών των πρώην στρατοπέδων), τις πολιτικά άστοχες και ανέξοδες τοποθετήσεις του Δημάρχου και αναμένοντας την υλοποίηση των δεσμεύσεων της νέας πολιτικής ηγεσίας του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας (περί απόδοσης των χώρων των πρώην στρατοπέδων στις τοπικές κοινωνίες ως χώρων πρασίνου και αναψυχής), επιλέγουμε ξεκάθαρα και δυναμικά να δώσουμε συνέχεια σε μια διεκδίκηση που θα καταλήξει στην πλήρη απόδοσή των στρατοπέδων της πόλης ως ελεύθερους δημόσιους χώρους υψηλού πρασίνου, πολιτισμού, αθλητισμού και αναψυχής.
Έτσι παίρνουμε την πρωτοβουλία για τη διοργάνωση μιας ολοήμερης εκδήλωσης στο πρώην στρατόπεδο Παύλου Μελά, την Κυριακή 24 Μαΐου. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα φιλοξενηθούν συζητήσεις, πολιτιστικά δρώμενα και δραστηριότητες ποικίλου περιεχομένου, το πρόγραμμα των οποίων θα  ανακοινωθεί τις επόμενες ημέρες.
Σε μια ανοικτή διαδραστική διαδικασία θέλουμε να γιορτάσουμε την επιλογή της πόλης να βγει από τα «δεσμά του τσιμέντου» και προσκαλούμε συλλόγους, φορείς, συλλογικότητες και κάθε προοδευτικό πολίτη, όχι μόνο του Δήμου μας αλλά και ολόκληρου του πολεοδομικού συγκροτήματος να συμμετέχει στην εκδήλωση και να ενώσει τη φωνή και τις δυνάμεις του για να ζήσουμε ανθρώπινα και να βελτιώσουμε την ποιότητα ζωής στην πόλη μας.

«Ριζοσπαστική Κίνηση Πολιτών Δήμου Παύλου Μελά» – «Ελεύθερη Πόλη»


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!