Ευχαριστίες της δημοτικής αρχής προς τον Αγροτικό Συνεταιρισμό Παλαιοκάστρου



19 Μαΐου 2015
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Ευχαριστίες της δημοτικής αρχής
προς τον Αγροτικό Συνεταιρισμό Παλαιοκάστρου

Τις θερμές της ευχαριστίες επιθυμεί να εκφράσει η δημοτική αρχή Ωραιοκάστρου στον Αγροτικό Συνεταιρισμό Παλαιοκάστρου για την εξαιρετική πρωτοβουλία, όπως τη χαρακτηρίζει, να παραχωρήσει ένα οικόπεδο στο δήμο Ωραιοκάστρου προς αξιοποίησή του. Συγκεκριμένα, o Αγροτικός Συνεταιρισμός Παλαιοκάστρου στην έκτακτη γενική του συνέλευση αποφάσισε ομόφωνα την παραχώρηση του οικοπέδου που βρίσκεται στην οδό Μακεδονικού Αγώνα 4 στο Παλαιόκαστρο, εμβαδού 1.490 τμ στο δήμο Ωραιοκάστρου προς αξιοποίησή του. Μάλιστα, επιθυμία των μελών του Αγροτικού Συνεταιρισμού, όπως εκφράστηκε, κατά τη διάρκεια της πρόσφατης συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου, από τον πρόεδρο του Συνεταιρισμού  είναι να μη μείνει αναξιοποίητο και να χρησιμεύσει για τη δημιουργία πλατείας ή χώρου πρασίνου.
Η προσφορά αυτή των μελών του Αγροτικού Συνεταιρισμού έγινε αποδεκτή με μεγάλη χαρά από το σύνολο των δημοτικών συμβούλων, ωστόσο, υπήρξαν και ορισμένες εξαιρέσεις όπως ο επικεφαλής της ελάσσονος αντιπολίτευσης, Γιώργος Παπακωνσταντίνου ο οποίος, την ώρα που διαρρηγνύει τα ιμάτια του για το καλό του διευρυμένου δήμου Ωραιοκάστρου και κατ΄επέκταση των δημοτών του, κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου και τη συζήτηση του θέματος εμφανίστηκε ενοχλημένος από την προσφορά του Αγροτικού Συνεταιρισμού. Μάλιστα, φάνηκε αδιάβαστος όταν ισχυρίστηκε ότι το εν λόγω οικόπεδο είχε παραχωρηθεί από το ελληνικό δημόσιο στον συνεταιρισμό αναγκάζοντας τον νομικό σύμβουλο του συνεταιρισμού να αποκαταστήσει την πραγματικότητα λέγοντας ότι το οικόπεδο αγοράστηκε με ιδίους πόρους του συνεταιρισμού. Στο τέλος δε για να «χρυσώσει το χάπι» κατέληξε λέγοντας «κάλλιο αργά παρά ποτέ».
Αυτοτελές γραφείο επικοινωνίας
και δημοσίων σχέσεων


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!