8ο ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ του αιρετού του ΠΥΣΔΕ ΔΥΤ.ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ, Βαγγέλη (Άκη) Λουκά εκπροσώπου των ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΚΙΝΗΣΕΩΝ (ΣΥΝΕΚ)


 8ο ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ
      του αιρετού του ΠΥΣΔΕ ΔΥΤ.ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ, Βαγγέλη (Άκη) Λουκά
      εκπροσώπου των ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΚΙΝΗΣΕΩΝ (ΣΥΝΕΚ)
     Συναδέλφισσες, συνάδελφοι,
     Σας στέλνω ενημερωτικό από τις 2  τελευταίες  συνεδριάσεις (10η-11η)  του ΠΥΣΔΕ ΔΥΤ.ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ  
1)    Εγκρίθηκαν ομόφωνα  6 αιτήσεις για λήψη άδειας άσκησης ιδιωτικού έργου με αμοιβή, τέσσερις (4) στη 10η συνεδρίαση και δύο (2) στην 11η συνεδρίαση.
2)    Εγκρίθηκε ομόφωνα  μία τροποποίηση άδειας άσκησης ιδιωτικού έργου, αφορούσε παράταση του έργου κατά μία εβδομάδα.
3)    Αναγνωρίσθηκε η συνάφεια  πέντε (5) μεταπτυχιακών  τίτλων σπουδών, τέσσερα (4) στη 10η συνεδρίαση και ένα (1) στην 11η συνεδρίαση.
4)      Η Εξέταση <αναφοράς-ένστασης> εκπαιδευτικού που αφορά σε διόρθωση του πίνακα
μορίων βελτίωσης –οριστικής τοποθέτησης της Δ.Ε. Δυτικής Θεσσαλονίκης, αποφασίσθηκε ομόφωνα να εξετασθεί σε επόμενη συνεδρίαση ενώ παράλληλα έχει σταλεί σχετικό ερώτημα στην κεντρική υπηρεσία.
5)      Τοποθετήθηκαν επτά (7) εκπαιδευτικοί στην οργανική τους μετά από την επάνοδο τους στην υπηρεσία(έξι (6) από μακροχρόνιες άδειες και μία από αργία) και ένας εκπαιδευτικός που βρίσκεται στη διάθεση του ΠΥΣΔΕ τοποθετήθηκε στο ΕΣΠ. ΕΠΑΛ ΣΤΑΥΡΟΥΠΟΛΗΣ.
6)      Ο υπολογισμός κενών και πλεονασμάτων  για το σχολικό έτος 2015-16, μετά από πρόταση μου, παραπέμφθηκε σε επόμενη συνεδρίαση  γιατί  ήρθε νέα εγκύκλιος που τροποποιεί αναθέσεις και ωρολόγια προγράμματα στα ΕΠΑΛ.
ΔΙΕΥΘΥΝΤΕΣ
                 Την Παρασκευή στις 15.00 έληξε η προθεσμία υποβολής αιτήσεων υποψηφίων διευθυντών. Έχουν κατατεθεί συνολικά 289 αιτήσεις. Τις επόμενες μέρες θα ολοκληρωθεί η μοριοδότηση των υποψηφίων, θα ανακοινωθούν οι πίνακες και θα δοθούν τρείς μέρες για υποβολή ενστάσεων.     
                                   ΜΕΤΑΘΕΣΕΙΣ
Στο ΚΥΣΔΕ    έγινε μια προεργασία επί των μεταθέσεων σε Μουσικά και Καλλιτεχνικά Σχολεία.  Στα Μουσικά είχαμε 507 αιτήσεις εκπαιδευτικών Γενικών ειδικοτήτων και 100 αιτήσεις μουσικής παιδείας. Στα Καλλιτεχνικά είχαμε 77 αιτήσεις ειδικοτήτων μαθημάτων γενικής παιδείας και 15 αιτήσεις ειδικοτήτων καλλιτεχνικών μαθημάτων. Στα Διαπολιτισμικά Σχολεία  υποβλήθηκαν 78 αιτήσεις μετάθεσης.
Μέσα στην εβδομάδα και μετά τη συγκέντρωση των κενών και πλεονασμάτων το ΚΥΣΔΕ θα προχωρήσει  στην τελική επεξεργασία για τις μεταθέσεις σε Ειδική Αγωγή, Μουσικά, Καλλιτεχνικά, Διαπολιτισμικά και τις Γενικές μεταθέσεις στο διάστημα 15-20 Ιουνίου.
         
                                 
                                        Με εκτίμηση και συναδελφικούς χαιρετισμούς             
Βαγγέλης  ( Άκης)  Λουκάς
Αιρετό τακτικό μέλος του ΠΥΣΔΕ ΔΥΤ.ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ
Αιρετό αναπληρωματικό μέλος του ΚΥΣΔΕ
6974320189-6938041213
Εκπρόσωπος των Συνεργαζόμενων Εκπαιδευτικών Κινήσεων
                                             ΣΥΝΕΚ
                                Θεσσαλονίκη  08-06-2015


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!