Δες που ψηφίζεις στο Νομό Θεσσαλονίκης για το δημοψήφισμα της 5ης Ιουλίου 2015


Μπορείτε να δείτε το εκλογικό τμήμα που ψηφίζετε στο λινκ του ΥΠΕΣ "που ψηφίζω" δίνοντας τα στοιχεία που ζητούνται. Για να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή πατήστε εδώ


Που ψηφίζουν οι ψηφοφόροι της Β' εκλογικής Περιφέρειας Θεσσαλονίκης (Δήμοι Ωραιοκάστρου, Θέρμης, Πυλαίας- Χορτιάτη- Πανοράματος, Βόλβης, Δέλτα, Θερμαικού, Λαγκαδά, Χαλκηδόνος) . 
Δείτε τα εκλογικά τμήματα ανα δήμο εδώ


Ανακοίνωση του Δήμου Κορδελιού - Ευόσμου


Σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε το Υπουργείο Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης,  ο Δήμος Κορδελιού Ευόσμου ενημερώνει τους Δημότες του , ότι το δημοψήφισμα της 5ης Ιουλίου θα διεξαχθεί στα ίδια εκλογικά τμήματα, με τις ίδιες εφορευτικές επιτροπές και τους ίδιους δικαστικούς αντιπροσώπους και εφόρους, όπως είχαν ορισθεί για τις εθνικές εκλογές του Ιανουαρίου του 2015 και με συντετμημένες προθεσμίες.
Σύμφωνα με την ίδια ανακοίνωση, η διαδικασία προετοιμασίας του δημοψηφίσματος προχωρά με ομαλούς ρυθμούς.
Περισσότερες πληροφορίες στο http://www.ypes.gr/el/Elections/referendum2015/ του Υπουργείου Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης. 


Ανακοίνωση του Δήμου Παύλου Μελά




 
Πρόγραμμα Εκλογής και Εκλογικά Τμήματα












Ο Δήμαρχος Παύλου Μελά Θεσσαλονίκης γνωστοποιεί ότι
1. Ως ημέρα ψηφοφορίας του δημοψηφίσματος ορίζεται η Κυριακή 5 Ιουλίου 2015.
2. Το ερώτημα που τίθεται στην κρίση του Ελληνικού λαού με το δημοψήφισμα έχει ως εξής:
«Πρέπει να γίνει αποδεκτό το σχέδιο συμφωνίας, το οποίο κατέθεσαν η Ευρωπαϊκή Επιτροπή, η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα και το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο στο Eurogroup της 25ης Ιουνίου 2015 και αποτελείται από δύο μέρη, τα οποία συγκροτούν την ενιαία πρότασή τους;
- Το πρώτο έγγραφο τιτλοφορείται "Reforms for the completion of the Current Program and Beyond (Μεταρρυθμίσεις για την ολοκλήρωση του τρέχοντος προγράμματος και πέραν αυτού)" και το δεύτερο "Preliminary Dept sustainability analysis (Προκαταρκτική ανάλυση βιωσιμότητας  χρέους)»
3. Οι απαντήσεις του ανωτέρω ερωτήματος έχουν ως εξής:
α. ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΕΤΑΙ / ΟΧΙ ψηφίζουν όσοι από τους πολίτες της χώρας απορρίπτουν την πρόταση των τριών θεσμών.
β. ΕΓΚΡΙΝΕΤΑΙ / ΝΑΙ ψηφίζουν όσοι από τους πολίτες της χώρας συμφωνούν με την πρόταση των τριών θεσμών
Η  ψηφοφορία θα διενεργηθεί την 5η Ιουλίου 2015 ημέρα Κυριακή
------------------

Δήμος Αμπελοκήπων - Μενεμένης

Στο δήμο Αμπελοκήπων - Μενεμένης οι πολίτες ψηφίζουν στα ίδια εκλογικά τμήματα που ψήφισαν στις τελευταίες εκλογές του Ιανουαρίου.


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!