Κωνσταντοπούλου: Αντιεπιστημονική η τοποθέτηση του Φίλη


Τις δηλώσεις του υπουργού Παιδείας, Νίκου Φίλη, “στον ενικό” και στον Νίκο Χατζηνικολάου, αναφορικά με την γενοκτονία των Ποντίων σχολίασε η πρώην Πρόεδρος της Βουλής, Ζωή Κωνσταντοπούλου, με ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο twitter.
Συγκεκριμένα, η Ζωή Κωνσταντοπούλου έγραψε: «Η γενοκτονία των Ποντίων αποτελεί αναγνωρισμένο θεσμικά και ιστορικά γεγονός. Προκαλεί κατάπληξη η χθεσινή αντιεπιστημονική τοποθέτηση του Φίλη» και με δεύτερη ανάρτηση της προσθέτει: «Η Παιδεία χρειάζεται ανθρώπους με μόρφωση, καλλιέργεια, αίσθημα ευθύνης, συνείδηση. Όχι προχειρολόγους που μαθαίνουν στην πλάτη των παιδιών».


Πηγή: www.enikos.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!