Θεσσαλονίκη: Ενταση σε ομιλία του Μουζάλα -Αναψε τσιγάρο και περίμενε να ησυχάσουν οι συγκεντρωμένοι [φώτο] [video]


Αναψαν τα αίματα σε ομιλία του Γιάννη Μουζάλα, στη Θεσσαλονίκη, αργά το απόγευμα της Τετάρτης.

Διαδηλωτές μπήκαν στην αίθουσα του δημαρχείου Θεσσαλονίκης, στην οποία γινόταν η εκδήλωση και φώναζαν συνθήματα, μη επιτρέποντας στον αναπληρωτή υπουργό Μεταναστευτικής Πολιτικής να μιλήσει.
Μάλιστα, σύμφωνα με το seleo.gr, ο κ. Μουζάλας αποκάλεσε ανόητο ένας από τους συγκεντρωμένους που φώναξε «Μην τον ακούτε αυτόν δεν έχει δουλέψει ποτέ στη ζωή του». Ο αναπληρωτής υπουργός του απάντησε οργισμένος «Θέλω να μ' ακούσεις, 27 χρόνια ασχολούμαι με τους πρόσφυγες ανόητε».


Ομως, βλέποντας ότι η κατάσταση δεν ηρεμούσε, στο τέλος ο κ. Μουζάλας άναψε τσιγάρο και περίμενε να αποκατασταθεί η τάξη.









Πηγή: www.iefimerida.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!