Τα Γιάννενα τού πάνε... (vds)

Ο Παναγιώτης Βλαχοδήμος άνοιξε λογαριασμό, ο Μπερκ σκόραρε δις και ο Παναθηναϊκός, παρά τη 2η σερί αποβολή του Ζέκα από το 39΄, πέρασε εντυπωσιακά από το στάδιο «Οι Ζωσιμάδες», νικώντας 3-0 τον ΠΑΣ Γιάννινα κι επιστρέφοντας στις επιτυχίες

Μετά την εντός έδρας ήττα από την Ξάνθη και το πλήγμα του αποκλεισμού από το Κύπελλο, οι «πράσινοι» έψαχναν την αντίδραση κι αυτή ήρθε με εντυπωσιακό τρόπο στην Ηπειρο.

Στη δεύτερη επίσκεψή του επί ημερών Στραπατσόνι στα Γιάννενα (είχε προηγηθεί η νίκη με 2-1 στο Κύπελλο) ο Παναθηναϊκός πραγματοποιώντας την καλύτερη εμφάνιση στη σεζόν έφθασε σε αυτό το 3-0, που προσφέρει πολλά οφέλη

Και η νίκη αποκτά μεγαλύτερη αξία, καθώς οι φιλοξενούμενοι είδαν τον Ζέκα να δέχεται δύο κίτρινες κάρτες σε διάστημα ελάχιστων λεπτών (36', 39') με τον αρχηγό του Παναθηναϊκού να μην προλαβαίνει να επιστρέψει, μετά την απευθείας αποβολή του στο ματς με την Ξάνθη και να φεύγει πάλι νωρίτερα για τα αποδυτήρια

Το παιχνίδι απέκτησε χαρακτήρα ειδικών συνθηκών, μετά την αποβολή του Ζέκα, όμως μέσα από τις δυσκολίες που δημιουργήθηκαν ο Παναθηναϊκός έδειξε χαρακτήρα και κέρδισε πολλά.

Ο Παναγιώτης Βλαχοδήμος, που πήρε για πρώτη φορά φανέλα βασικού, με πολλή διάθεση, είχε προλάβει να δώσει την πρωτοπορία στην ομάδα του, όταν στο 24', κατάλαβε το λάθος που έκανε στο γύρισμα ο Στρούνα, «τσίμπησε» την μπάλα προ του Περιστερίδη, και με πλασέ στην άδεια εστία πανηγύρισε το πρώτο του γκολ με τη φανέλα της νέας του ομάδας.

Ο Λουκ Στιλ, σε ένα δύσκολο αγωνιστικό χώρο, εξ αιτίας της βροχής, έδειξε σταθερότητα κάτω από την εστία και ενέπνεε εμπιστοσύνη στους συμπαίκτες του, κρατώντας το 1-0, στην κεφαλιά από τον Μανιά στο 55'

Ο Ρόμπιν Λουντ πήρε σχεδόν άριστα παίζοντας στη θέση του αμυντικού χαφ, κάνοντας την καλύτερη εμφάνισή του από τότε που φόρεσε την πράσινη φανέλα.

Ο Βίκτωρ Κλωναρίδης, αντικαθιστώντας τον Νίκο Καλτσά στο 58', έδωσε ακριβώς, αυτά που ζητούσε ο τεχνικός του Αντρέα Στραματσόνι.

Με την ταχύτητά του δημιούργησε πολλά προβλήματα στην άμυνα του ΠΑΣ Γιάννινα και ήταν αυτός που έδωσε τις ασίστ στον Μάρκους Μπεργκ, για να σκοράρει στο 82' και στο 90+1'

Ο Σουηδός βρήκε δίχτυα έπειτα από καιρό, -έφθασε στα έξι γκολ-και στον Παναθηναϊκό ξέρουν πόσο πολύτιμος είναι.

Στα αξιοσημείωτα του αγώνα περνά δίχως άλλο και η διπλή επέμβαση του Κώστα Περιστερίδη στα σουτ των Καλτσά και Βλαχοδήμου στο 24', και κυρίως η ενέργεια του Τζαντομένικο Μέστο, να δώσει συγχαρητήρια στον τερματοφύλακα του ΠΑΣ.

ΣΚΟΡΕΡ: 26΄ Βλαχοδήμος, 82', 90+1' Μπεργκ

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Δελφάκης (Αρκαδίας)

ΚΙΤΡΙΝΕΣ ΚΑΡΤΕΣ: 53' Ακόστα, 65' Καρανίκας, 76' Ίλιτς / 36' Ζέκα, 53' Αμπέιντ, 54' Τελάντερ, 67' Πράνιτς, 75' Λαγός

ΚΟΚΚΙΝΕΣ ΚΑΡΤΕΣ: 39' Ζέκα (2η κίτρινη)

ΠΑΣ Γιάννινα (Πετράκης): Περιστερίδης, Ναδάλες, Μανιάς, Γαρουφαλιάς (64' Φερφελής), Καρανίκας, Τζημόπουλος, Ακόστα, Μιχαήλ, Κοζορώνης (52' Γιάκος), Ίλιτς, Στρούνα (69' Ηλιάδης).

Παναθηναϊκός (Στραματσόνι): Στιλ, Κουτρουμπής, Αμπέντ, Μπεργκ, Ζέκα, Λουντ, Καλτσάς (58' Κλωναρίδης), Τελάντερ, Μέστο, Πράνιτς (64' Νάνο), Βλαχοδήμος (59' Λαγός).

 


Πηγή: www.imerisia.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!