Νέος πρόεδρος της Εθνικής Ασφαλιστικής ο Χριστόφορος Σαρδελής

Ο κ. Χριστόφορος Σαρδελής είναι ο νέος πρόεδρος της Εθνικής Ασφαλιστικής στη θέση του κ. Δημήτρης Δημόπουλου, ενώ η γενική Συνέλευση και το Διοικητικό Συμβούλιο της Εθνικής Ασφαλιστικής, που συνήλθαν σήμερα δεν όρισαν διευθύνοντα σύμβουλο παρά μόνο αναπληρωτή, τον κ. Σταύρο Κωνσταντά, ο οποίος και θα εκτελεί χρέη διευθύνοντος συμβούλου.

Ειδικότερα πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της Εθνικής Ασφαλιστικής και μη εκτελεστικό μέλος αυτού  εξελέγη ο κ. Σαρδελής, μέχρι τώρα ανεξάρτητο μη εκτελεστικό μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου, σε αντικατάσταση του κ. Δημόπουλου, αναπληρωτού Διευθύνοντος Συμβούλου της Εθνικής Τράπεζας, ο οποίος παραιτήθηκε από τη θέση του προέδρου που κατείχε στην Εθνική Ασφαλιστική για να επικεντρωθεί στα  καθήκοντά του στην Εθνική Τράπεζα.

Αναπληρωτής διευθύνων σύμβουλος και εκτελεστικό μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Εθνικής Ασφαλιστικής, εξελέγη ο κ. Κωνσταντάς, μέχρι τώρα γενικός διευθυντής της εταιρίας, ο οποίος  θα ασκεί  προσωρινά και καθήκοντα διευθύνοντος συμβούλου. Στο Διοικητικό Συμβούλιο της Εθνικής Ασφαλιστικής μετέχουν επίσης οι κκ Παύλος Μυλωνάς, α΄'  αντιπρόεδρος, μη εκτελεστικό μέλος, Παναγιώτης Δασμάνογλου, β΄ αντιπρόεδρος, μη εκτελεστικό μέλος, Παναγιώτης Γεωργίου, μη εκτελεστικό μέλος, Αλέξανδρος Κατσιώτης, ανεξάρτητο μη εκτελεστικό μέλος, Νικόλαος Μήλιος, ανεξάρτητο μη εκτελεστικό μέλος, Τηλέμαχος Παλαιολόγος, μη εκτελεστικό μέλος και Μιλτιάδης Σταθόπουλος, μη εκτελεστικό μέλος.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση της εταιρείας η νέα διοίκηση της Εθνικής Ασφαλιστικής, και ο βασικός μέτοχος της εταιρίας, ευχαρίστησε την απερχόμενη Διοίκηση και ειδικότερα τους κυρίους Δημόπουλο, μέχρι τώρα πρόεδρο, Σπύρο Μαυρόγαλο, μέχρι τώρα διευθύνοντα σύμβουλο και Φάνη Παναγιωτόπουλο, μέχρι τώρα αναπληρωτή διευθύνοντα σύμβουλο για τη γόνιμη συνεργασία στην Εθνική Ασφαλιστική και για τη σημαντική συμβολή τους στην ανάπτυξη της εταιρίας κάτω από ιδιαίτερα δύσκολες οικονομικές συνθήκες. Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της Εθνικής Ασφαλιστικής δεσμεύτηκε να καταβάλλει κάθε προσπάθεια, ώστε η εταιρία να παραμείνει ηγέτιδα δύναμης στο χώρο, αντάξια του ιστορικού της ονόματος».


Πηγή: www.tovima.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!