Πέθανε ο Γιάννης Αγγέλου, ο στενότερος συνεργάτης του Κώστα Καραμανλή

Πέθανε σήμερα το πρωί, μετά από μακρά μάχη με τον καρκίνο και ενώ νοσηλευόταν σε νοσοκομείο της Αθήνας, ο Γιάννης Αγγέλου.

 

Ο δικηγόρος Γιάννης Αγγέλου υπήρξε ο στενότερος συνεργάτης του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή από την αρχή της πολιτικής του καριέρας.

 

Γνωρίστηκαν με τον Κώστα Καραμανλή όταν εργαζόταν και οι δύο στην επιχείρηση του Αλέκου Καραμανλή, πατέρα του πρώην πρωθυπουργού . Είναι στενός συνεργάτης του Κ. Καραμανλή από το 1986, όταν αυτός πολιτεύτηκε για πρώτη φορά στις Σέρρες. Κατά το διάστημα διακυβέρνησης του Κ. Καραμανλή (2004-2009) ο Γιάννης Αγγέλου υπήρξε διευθυντής του πολιτικού του γραφείου.

 

«Είναι το αφτί και το μάτι του Καραμανλή, ο συνεργάτης-κλειδί του κ. Καραμανλή» έγραφε η εφημερίδα Βήμα το 2005.

 

Ο Γιάννης Αγγέλου ήταν 65 ετών, παντρεμένος με την Αλεξάνδρα με την οποία έχουν αποκτήσει δύο παιδιά και η κηδεία του θα γίνει τη Δευτέρα στον Αγιο Διονύσιο της Αθήνας. Παράκληση της οικογένειας είναι, αντί στεφάνων, τα χρήματα να διατεθούν υπέρ της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας».

 

Η είδηση της απώλειας του Γιάννη Αγγέλου σκόρπισε θλίψη στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Με tweet τον αποχαιρέτησαν πολλά στελέχη της ΝΔ, μεταξύ των οποίων και ο εκπρόσωπος τύπου του κόμματος Γιώργος Κουμουτσάκος.

 


Πηγή: www.lifo.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!