"Περιβάλλον και Αειφορία": 1o ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ 2016, 2 & 3 Ιουνίου


ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ - ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ (Δήμος Νεάπολης Συκεών)

1o ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ 2016 


"Περιβάλλον και Αειφορία"

H Δ/νση ΠΕ Δυτικής Θεσσαλονίκης και το Γραφείο Περιβαλλοντικής Αγωγής γιορτάζουν το περιβάλλον μέσα από το 1ο Φεστιβάλ Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης “Περιβάλλον και Αειφορία”, που διοργανώνουν την Πέμπτη 2 και Παρασκευή 3 Ιουνίου 2016 στo κλειστό Δημοτικό θέατρο Νεάπολης και την Αίθουσα Τέχνης σε συνεργασία με τον Δήμο Νεάπολης Συκεών στα πλαίσια της Παγκόσμιας Ημέρας Περιβάλλοντος (5/6) .
Παρουσιάσεις Προγραμμάτων ΠΕ, προβολές, θεατρικά και μουσικά δρώμενα, έκθεση μαθητικής δημιουργίας με αφίσες, οικοιστορίες και ποιήματα από το Διαγωνισμό “Παιδικά Μολύβια για το περιβάλλον”, κατασκευές, πόστερ, περιβαλλοντικές δράσεις & παιχνίδια καλύπτουν τις εκδηλώσεις του διημέρου, που είναι μια γιορτή για το περιβάλλον για μικρούς και μεγάλους και ευελπιστούμε να αποτελέσει θεσμό για τη Δ/νση ΠΕ Δυτικής Θεσσαλονίκης και το Γραφείο Περιβαλλοντικής τα επόμενα χρόνια.
Ευχαριστούμε θερμά τον Δήμο Νεάπολης Συκεών και το Γραφείο Παιδείας για την υποστήριξη στην υλοποίηση του Φεστιβάλ, τους συνεργαζόμενους περιβαλλοντικούς Φορείς και φυσικά όλους τους συναδέλφους εκπαιδευτικούς και τους μαθητές που συμμετέχουν.

Βασιλική Ιππέκη
Υπεύθυνη Περιβαλλοντικης Εκπαίδευσης
Διευθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δυτικής Θεσσαλονικης


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!