Πανελλήνιες 2016: Τα θέματα στα Μαθηματικά για τα ΕΠΑΛ

Την σκυτάλη παίρνουν την Παρασκευή οι υποψήφιοι των Γενικών Λυκείων (με το παλιό και το νέο σύστημα) και με τις εξετάσεις στα Μαθηματικά και Στοιχεία Στατιστικής, αλλά και την Ιστορία, αμφότερα γενικής Παιδείας.

Για τους υποψήφιους των ΕΠΑΛ (ομάδα Β') που δίνουν με το παλιό σύστημα, θα πραγματοποιηθούν οι εξετάσεις των εξής μαθημάτων γενικής Παιδείας: Βιολογία, Φυσική, Μαθηματικά και Στοιχεία Στατιστικής και Ιστορία.

Υπενθυμίζεται ότι, τα μαθήματα, για τα οποία έχει καθοριστεί εξεταστέα ύλη κοινή για το παλαιό και το νέο σύστημα, συνεξετάζονται.

Χθες οι υποψήφιοι των γενικών λυκείων και των ΕΠΑΛ εξετάστηκαν στα Αρχαία Ελληνικά και τα Μαθηματικά, μαθήματα  ομάδας προσανατολισμού (με το νέο σύστημα) και κατεύθυνσης (με το παλιό σύστημα).

Μείνετε συντονισμένοι, καθώς το NEWS 247 σε συνεργασία με τα φροντιστήρια "Στόχος" και "Θεσμός" σάς μεταδίδουν καθημερινά τα θέματα και τις απαντήσεις σε όλα τα μαθήματα.

Πώς θα συνεχιστεί το πρόγραμμα των εξετάσεων.


Πηγή: news247.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!