Σταμάτης: Ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα γίνει πρωθυπουργός την άνοιξη του 2017

Τα πυρά της αντιπολίτευσης δέχεται η κυβέρνηση από την αντιπολίτευση, που την κατηγορεί μεταξύ άλλων για «φοροκαταιγίδα», ότι εκχωρεί την εθνική κυριαρχία της χώρας παραδίδοντας για ένα αιώνα στους ξένους την ελληνική δημόσια περιουσία, και ότι ισοπεδώνει τα χαμηλά και μεσαία κοινωνικά στρώματα.

Ο βουλευτής της ΝΔ Δημήτρης Σταμάτης υποστήριξε ότι η σημερινή κυβέρνηση υπογράφει ότι αρνήθηκε να κάνει η προηγούμενη κυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ, οδηγώντας έτσι τη χώρα σε οικονομικό αδιέξοδο και ασφυξία.

Ταυτόχρονα, επιτέθηκε στον υπουργό Οικονομικών Ευκλείδη Τσακαλώτο, ο οποίος, αναφερόμενος στην πτώση της κυβέρνησης του πρώην πρωθυπουργού Κωνσταντίνου Μητσοτάκη το 1993, άφησε αιχμές κατά του Αντώνη Σαμαρά, λέγοντας χαρακτηριστικά: «πριν από 23 χρόνια ένας μελλοντικός πρωθυπουργός έριξε τον τότε πρωθυπουργό. Τώρα, 23 χρόνια μετά, πολύ φοβάμαι ότι αυτός ο ίδιος πρώην πρωθυπουργός θέλει να ρίξει έναν άλλο Μητσοτάκη αλλά αυτή τη φορά πριν γίνει πρωθυπουργός»

«Κάνατε μια αναφορά στον κ. Σαμαρά. Με αυτό κοιμάστε και ξυπνάτε κάθε μέρα Με τον Αντώνη Σαμαρά, που έβαλε ψηλά τον πήχη της χώρας. Δεν τον φθάνετε όμως. Χοροπηδάτε, αλλά δεν θα τον φτάσετε, και το θέαμα είναι κωμικό», αντέτεινε ο κ. Σταμάτης και πρόσθεσε: Κάνατε μια αναφορά στον Κυριάκο Μητσοτάκη, λέγοντας μην τον ακούς γιατί δεν θα γίνεις πρωθυπουργός. Αυτό είναι συμβουλή ή απειλή; Μην μας απειλείτε. 

Τις ελληνικές κυβερνήσεις τις εκλέγει ο ελληνικός λαός ακόμα και όταν κάνουν λάθη. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα γίνει πρωθυπουργός την 'Ανοιξη του 2017 έξω και πέρα από τις απειλές». Η αναφορά αυτή του κ. Σταμάτη προκάλεσε αίσθηση ενώ λίγο αργότερα ο ίδιος διευκρίνισε στους δημοσιογράφους ότι εξέφρασε την προσωπική του εκτίμηση ότι το ανώτατο όριο ζωής της σημερινής κυβέρνησης είναι μέχρι την 'Ανοιξη του 2017 και μέχρι τότε θα έχει γίνει πρωθυπουργός ο κ. Μητσοτάκης.


Πηγή: www.imerisia.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!