Νέο σκάνδαλο! Ντοπέ 23 αθλητές από τους Ολυμπιακούς του Λονδίνου!

Συνεχόμενα είναι τα κρούσματα ντόπινγκ σε προηγούμενους Ολυμπιακούς Αγώνες, έπειτα από τη νέα μέθοδο που επανεξετάζονται τα δείγματα!

Όπως ανακοινώθηκε από την Παγκόσμια Ολυμπιακή Επιτροπή 23 αθλητές που είχαν πάρει μέρος στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου το 2012 βρέθηκαν ντοπέ, όταν τα δείγματά τους επανεξετάστηκαν από την αρμόδια επιτροπή, σύμφωνα με την τελευταία επιστημονική μέθοδο.

Οι 23 αθλητές που βρέθηκαν θετικοί σε απαγορευμένες ουσίες προέρχονται από έξι διαφορετικές χώρες και είχαν πάρει μέρος σε πέντε διαφορετικά αθλήματα. Το τελευταίο διάστημα, η Παγκόσμια Ολυμπιακή Επιτροπή έχει προχωρήσει στην επανεξέταση 454 δειγμάτων από αθλητές που είχαν πάρει μέρος στους Ολυμπιακούς του Πεκίνο και 250 από τους Αγώνες του Λονδίνου και τα αποτελέσματα είναι ανησυχητικά, καθώς τα κρούσματα αυξάνονται άμεσα.


Πηγή: www.onsports.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!