Προφυλακιστέος ο Ανδρέας Μαρτίνης για την υπόθεση δωροδοκίας 3,2 εκατ. μάρκων

Στη φυλακή οδηγείται, μετά την απολογία του, ο άλλοτε επικεφαλής του Ερρίκος Ντυνάν, Ανδρέας Μαρτίνης για την υπόθεση της δωροδοκίας 3,2 εκατ. μάρκων από γερμανική εταιρεία.

Ελεύθερη με υπέρογκη χρηματική εγγύηση 600.000 ευρώ και την επιβολή περιοριστικών όρων αφέθηκε η σύζυγός του Γεωργία.

Στη Γεωργία Μαρτίνη επιβλήθηκε επιπλέον απαγόρευση εξόδου από τη χώρα και εμφάνιση στο σστυνομικό τμήμα της περιοχής της δύο φορές τον μήνα.

Το ζεύγος Μαρτίνη στις απολογίες του επέμεινε ότι τα χρηματικά ποσά είναι δικά του και δεν προέρχονται από παράνομες διεργασίες.

Αρνήθηκε όλες τις κατηγορίες ο Ανδρέας Μαρτίνης ενώ απέδωσε την πηγή των εκατομμυρίων ευρώ που εντοπίσθηκαν σε έξι λογαριασμούς σε δικά του χρήματα και της συζύγου του.

Από την άλλη πλευρά, όταν  ρωτήθηκε γιατί  η πορεία του χρήματος περνούσε από τόσους λογαριαςμούς απάντησε: «Αυτή ήταν η συμβουλή του οικονομικού μου σύμβουλου για να σποφύγω την Εφορία».

Βγαίνοντας από το γραφείο του ανακριτή ο Ανδρέας Μαρτίνης δήλωσε: «Δυστυχώς δεν έπεισα τους ανακριτές, ευτυχώς τους έπεισε  η σύζυγός μου».


Πηγή: www.tovima.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!