Επιτυχημένο το 3ο Εαρινό τουρνουά ποδοσφαίρου του Δ.Α.Σ.Ωραιοκάστρου
 ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΟ ΤΟ 3Ο ΕΑΡΙΝΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΤΟΥ Δ.Α.Σ.ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥΜε μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το 3ο Εαρινό Τουρνουά Ποδοσφαίρου που διοργάνωσε ο Σύλλογος μας στις 6,7 & 8 Μαΐου 2016 στο γήπεδο 9 x 9 του Ωραιοκάστρου.

Υψηλό ήταν το επίπεδο ανταγωνισμού των ομάδων που συμμετείχαν στο 3ο Εαρινό Τουρνουά Ποδοσφαίρου.

Πλήθος γονέων παρακολούθησε τους αγώνες μεταξύ αυτών και ο ποδοσφαιριστής του Ηρακλή Diego Romano.


Το τμήμα BAMBINI του Δ.Α.Σ.Ω με προπονητή τον κ. Κούντη Δημήτρη κατάφερε να ξεχωρίσει παρά το μικρό της ηλικίας των αθλητών μας και να κερδίσει το Κύπελλο.

Στην ίδια κατηγορία οι ομάδες που έλαβαν μέρος ήταν: ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΑΤΕΡΜΩΝ, Π.Α.Ε ΗΡΑΚΛΗΣ, ΔΑΣΩ 2. Την απονομή  έκανε η υπεύθυνη της Ο.Μ.Α.Κ. Ωραιοκάστρου κα.Αθανασία Καμπάκη.


Το τμήμα PROJUNIOR του Δ.Α.Σ.Ω με προπονητή τον κ. Καπασακάλη Τάσο κατάφερε να ξεχωρίσει  κερδίζοντας τις εντυπώσεις. Το κύπελλο κέρδισε η ομάδα Ντίνος Κούης.

 Στην ίδια κατηγορία συμμετείχαν: Νικη Νεοχωρουδας, Μακεδονικός,  Δ.Α.Σ.Ω.
Την απονομή έκανε ο ποδοσφαιριστής του Ηρακλή DIEGO ROMANO.


Το τμήμα junior του Δ.Α.Σ.Ω. με προπονητή τον κ. Ντάρο Παναγιώτη έδωσε τον καλύτερο του εαυτό και κέρδισε τις εντυπώσεις. Το κύπελλο κέρδισε η ομάδα Π.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ..

Στην ίδια κατηγορία συμμετείχαν: Δ.Α.Σ.Ω, Νίκη Νεοχωρούδας, Μακεδονικός. Την απονομή έκανε ο  Αντιδήμαρχος Καλλιθέας κος Δήγκαλης Θωμάς.

Το τμήμα Παιδικό  του Δ.Α.Σ.Ω με προπονητή τον κ. Δεληγιαννίδη Παναγιώτη κατάφερε να ξεχωρίσει και να κερδίσει τις εντυπώσεις. Το κύπελλο κέρδισε η ομάδα Ντίνος Κούης.
Στην ίδια κατηγορία συμμετείχαν: Μακεδονικός, Κένταυρος, Δ.Α.Σ.Ω. Την απονομή έκανε ο προπονητής κ. Καπασακάλης Τάσος.

Ο Προεδρος και το Δ.Σ. του Δ.Α.Σ.ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ θέλει να ευχαριστήσει τους προπονητές του Συλλόγου κ. Ντάρο Παναγιώτη, κ. Καπασακάλη Τάσο, κ. Κούντη Δημήτρη και την ψυχή της διοργάνωσης του 3ου Εαρινού Τουρνουά Ποδοσφαίρου κ. Δεληγιαννιδη Παναγιωτη. Καθώς επίσης και όλες τις ομάδες που συμμετείχαν στη διοργάνωση.


Τέλος, ευχαριστούμε την ομάδα της Ο.Μ.Α.Κ Ωραιοκάστρου για την παρουσία και την προσφορά της στο τριήμερο τουρνουά ποδοσφαίρου.

Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!