Στις 3 Ιουνίου η συνέχιση της δίκης της Χρυσής Αυγής

Στις 3 Ιουνίου θα συνεχιστεί η δίκη για την υπόθεση της Χρυσής Αυγής, έτσι ώστε οι συνήγοροι των κατηγορουμένων που διορίστηκαν αυτεπαγγέλτως από το δικαστήριο, λόγω της αποχής των δικηγόρων, να ενημερωθούν επί της δικογραφίας.

Οι δύο νεοδιορισθέντες δικηγόροι ζήτησαν προθεσμία δύο μηνών, ωστόσο η πρόεδρος Μαρία Λεπενιώτη έκρινε ότι η δίκη μπορεί να συνεχιστεί την Παρασκευή.

Παράλληλα, η πρόεδρος, αναφερόμενη στη ροή της δίκης, απέδωσε ευθύνη τόσο στον προϊστάμενο του τριμελούς συμβουλίου διοίκησης του Εφετείου Αθηνών Νικόλαο Δαυρο, όσο και στην ηγεσία του υπουργείου Δικαιοσύνης.

Συγκεκριμένα, τόνισε ότι παρά τις συνεχείς εκκλήσεις της για επιτάχυνση της διαδικασίας, ο κ. Δαυρος όρισε μόνον πέντε δικάσιμους εντός του Ιουνίου, ενώ το υπουργείο ολιγωρεί ως προς το θέμα της μεταφοράς της δίκης σε άλλη αίθουσα.

naftemporiki.gr

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!


Πηγή: www.naftemporiki.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!