Βασίλης Πρατσινάκης - Μαρία Φραγκούλη, Τετάρτη 4/5/2016, ΓΑΤΑ Μπαρ


Δελτίο Τύπου

ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΡΑΤΣΙΝΑΚΗΣ - ΜΑΡΙΑ ΦΡΑΓΚΟΥΛΗ 
πιάνο: ΓΙΑΝΝΗΣ ΦΙΛΙΠΠΟΥΠΟΛΙΤΗΣ

ΓΑΤΑ ΜΠΑΡ (bar, live stage)
ΤΕΤΑΡΤΗ 4 ΜΑΙΟΥ 2016

ο  ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΡΑΤΣΙΝΑΚΗΣ  με τον ΓΙΑΝΝΗ ΦΙΛΙΠΠΟΥΠΟΛΙΤΗ στο πιάνο και την ΜΑΡΙΑ ΦΡΑΓΚΟΥΛΗ στο τραγούδι, στo live stage ΓΑΤΑ ΜΠΑΡ για μια εμφάνιση την Τετάρτη 4 Μαιου

Ο ΒΑΣΙΛΗΣ  μας ταξιδεύει  με γνωστές μελωδίες, ήχους και τραγούδια που σιγοτραγουδήσαμε, που μεγαλώσαμε μαζί τους, που γελάσαμε, που κλάψαμε, που πονέσαμε..
Στο ρεπερτόριο του φροντίζει να περιλάβει μερικά από τα πιο ωραία τραγούδια της σύγχρονης λαϊκής ανθολογίας, σε ένα ενδιαφέρον παιχνίδι με τα είδη και τις εποχές, προτείνοντας μια αρμονική συνεύρεση και μια ισορροπημένη ακρόαση. Ανιχνεύοντας παλιούς και νέους μουσικούς δρόμους, στο πρόγραμμα συναντά και πάλι συνθέτες και στιχουργούς που αγάπησε και τραγούδησε στο παρελθόν. Έτσι, παρουσιάζοντας με φρέσκο τρόπο τραγούδια της προσωπικής του επιλογής, προτείνει παραστάσεις όπου συναντιούνται ο Σαββόπουλος με τον Τσιτσάνη και ο Μάλαμας με τον Ξυλούρη, ο «ηλεκτρισμός» με το λαούτο και το βιολί, οι παλιές με τις καινούργιες μελωδίες, οι μουσικοί με το κοινό τους. Στο πρόγραμμα του δεν λείπουν και κάποια παραδοσιακά τραγούδια αλλά και τραγούδια από την ιδιαίτερη πατρίδα του, την Κρήτη.
(περισσότερα στο συνημμένο δελτίο τύπου)

LINKS
1  2  3  4  5
 INFOΓάτα Μπαρ
Νικηφορου Φωκα 4 (Λευκός Πυργος)
Ώρα έναρξης: 23:30
ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ
Τηλ κρατησεων: 6949950530, 2315 512511


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!