Μυτιλήνη: Ψαράδες αλίευσαν καρχαρία 7 μέτρων! (pics)


Ψαράδες από το Πλωμάρι Μυτιλήνης αλίευσαν σήμερα (23/5/2016) το πρωί ένα τεράστιο καρχαριοειδές!

Όπως αναφέρει το plomarinews.gr, πρόκειται για έναν «προσκυνητή» γνωστό ως «σαπουνά» ή «παππά». Το άκακο καρχαριοειδές ήταν μήκους 7,4 μέτρων και σύμφωνα με τους υπολογισμούς έμπειρων ψαράδων πρέπει να ζύγιζε πάνω από 2 τόνους.
Το ψάρι πιάστηκε σε βάθος 350 μέτρων 6 μίλια απόσταση από το Πλωμάρι προς τα Βατερά στα δίχτυα του Απόστολου Στεφανή και τονίζουμε ότι ναι μεν είναι καρχαριοειδές αλλά είναι τελείως άκακο.
Για να μεταφερθεί στο λιμάνι χρειάστηκε να συνδράμουν δύο ακόμη ψαρόβαρκες και όπως γίνεται πάντα σε αυτές τις περιπτώσεις το ψάρι βγήκε στη ράμπα της μαρίνας για να τεμαχιστεί, αφού πρώτα το δει ο κόσμος και το απαθανατίσει.
Πάντως για την ιστορία δεν είναι η πρώτη φορά που αλιεύεται τέτοιου είδους ψάρι στο Πλωμάρι, αφού στο παρελθόν έχουν ξαναπιαστεί σε ειδικό παραγάδι για αυτές τις περιπτώσεις. 
Δείτε φωτογραφίες από την απίστευτη ψαριά στην παραπάνω gallery

Πηγή: www.newsbomb.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!