«Ξαναχτύπησε» η Καρακώστα : Διαβάστε το νέο «μαργαριτάρι» της

Σάλος προκάλεσε για αλλή μια φορά η κυρία  Εύη Καράκωστα  με νέες δηλώσεις της που αυτή την φορά αφορούν την περικοπή του ΕΚΑΣ. Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στο ραδιοφωνικό σταθμό BHMA FM «καταφέρε» να εξαφανίσει το ΕΚΑΣ μέχρι το 2018. «Πάντα στο μη χείρον υπάρχει, το βέλτιστον» συμπλήρωσε η κυρία Καράκωστα.

Το ηφαίστειο εντάσσεται στα Μνημεία Παγκόσμιας Κληρονομιάς της UNESCO
Ένα βίντεο-εφιάλτης κάνει το γύρο του διαδικτύου τις τελευταίες δύο ημέρες, στο οποίο αποτυπώνεται η τρομακτική στιγμή που ένας εργαζόμενος,…
Θα μπορούσατε ποτέ να φανταστείτε πως σούπερ ήρωες όπως ο Iron Man, ο Batman και ο Superman βασίζονται σε πραγματικά…
Στα… καυτά πράσα πιάστηκαν ιερόδουλες και πελάτες παράνομου οίκου ανοχής στην Αγία Πετρούπολη.
Και κάποια που θα προσέξει, οπότε το νου σου
Μα τι κορμί είναι αυτό!
Μια πρωτοποριακή πρόταση είχε ο Βλαντιμίρ Ταταρένκο για την ασφάλεια των αεροπορικών ταξιδιών, με μια εφεύρεση που προβλέπει την αποκόλληση…
«Το γλωσσοφάγανε το παιδί, έπεσε πολύ συζήτηση πάνω στο πρόσωπό του, το κάνανε πολύ θέμα».
Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ τοποθετήθηκε και για το νέο ταμείο Αποκρατικοποιήσεων επιμένοντας στη «γραμμή» του Μεγάρου Μαξίμου ότι «στο νέο ταμείο δεν είναι όλα προς πώληση, είναι προς αξιοποίηση». Ζήτησε, μάλιστα, και... υπομονή από τους πολίτες λέγοντας ότι «αν τα καταφέρουμε, καλώς και θα μας ξανα-ψηφίσει ο Ελληνικός Λαός, αν δεν τα καταφέρουμε, πράγματι θα δεν θα τα έχουμε καταφέρει και να μας καταψηφίσει ο Ελληνικός Λαός. Την προσπάθεια, όμως δικαιούμαστε να την κάνουμε».
 
Το πρώτο στραβοπάτημα της κυρία Καρακώστα έγινε την Παρασκεύη 19/5 όταν χαρακτήρισε φοροφυγάδες τους χαμηλοσυνταξιούχους στους οποίους κόβεται το ΕΚΑΣ.
 
Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, όταν κλήθηκε να σχολιάσει αυτή την απόφαση, σύμφωνα με την οποία περίπου 70-100.000 χαμηλοσυνταξιούχοι καλούνται να επιστρέψουν το ΕΚΑΣ, εκείνη επέμεινε ότι αυτό γίνεται δικαίως, γιατί δεν το δικαιούνται.
«Θα επιστρέψουν το ΕΚΑΣ αυτοί που δεν το δικαιούνται... Είναι παρά πολύς κόσμος που δεν δηλώνει τα πραγματικά του εισοδήματα και δεν το δικαιούνται... Καταλάβατε; Δεν το δικαιούνται...», τόνισε η κ. Καρακώστα, μιλώντας
 
Οταν ρωτήθηκε αν αποκαλύφθηκε ότι αυτοί οι άνθρωποι είναι φοροφυγάδες, η βουλευτής απάντησε «ακριβώς, όσοι δεν το δικαιούνται» και τόνισε ακόμη «Υπάρχουν παρά πολλοί δυστυχώς τέτοιοι άνθρωποι οι οποίοι δυστυχώς έπαιρναν παρανόμως το ΕΚΑΣ, από αυτούς θα κοπεί και θα ζητηθεί να επιστραφεί».

 


Πηγή: www.newsbomb.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!