ΝΔ: Όχι με αστερίσκους στο πολυνομοσχέδιο

Πιο συγκεκριμένα η ΝΔ θα καταψηφίσει το νέο υπερταμείο όπως χαρακτηρίζεται για τις αποκρατικοποιήσεις λόγω του περιεχομένου των ρυθμίσεων (99 χρόνια λειτουργίας, σύνθεση και λήψη απόφασης από τη διοίκηση του ταμείου κλπ), ωστόσο το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης λέει ναι σε ιδιωτικοποιήσεις.

Σε ότι αφορά το δεύτερο μεγάλο αγκάθι η ΝΔ θα καταψηφίσει την άρση της προστασίας της πρώτης κατοικίας ενώ εξετάζονται θετικά ορισμένα ζητήματα διαχείρισης των κόκκινων ιδιωτικών δανείων.

Από εκεί και πέρα ρυθμίσεις που θα σχετίζονται με την ανεξαρτησία της αρχής δημοσίων εσόδων και άλλες διαρθρωτικές αλλαγές, η ΝΔ θα τις στηρίξει, ενώ καθαρό είναι το όχι τόσο επί της αρχής όσο και ως προς τα φορολογικά μέτρα αλλά και στον λεγόμενο δημοσιονομικό κόφτη. Όπως σημειώνουν πηγές της αξιωματικής αντιπολίτευσης «ο κόφτης του 2014 ήταν διαφορετικής φιλοσοφίας και πολιτικής».


Πηγή: news247.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!