Τηλεδιάσκεψη Τσακαλώτου με Θεσμούς την Κυριακή για κόκκινα δάνεια - ΕΚΑΣ

Με άνεση χρόνου -ελέω Σαββάτου- το Κυβερνητικό επιτελείο συζήτησε επί ώρες το πρωί στο Μέγαρο Μαξίμου τις επόμενες κινήσεις της Αθήνας για τα θέματα-«αγκάθια».

Θέματα από τα οποία εξαρτάται η ταχύτατη εκταμίευση της δόσης που αναμένει η ελληνική οικονομία μετά τη συμφωνία στο Eurogroup.

Τις λεπτομέρειες για τα δύσκολα θέματα (όπως τα κόκκινα δάνεια με εγγύηση του Δημοσίου αλλά και η επιστροφή του ΕΚΑΣ) θα τις συζητήσει αύριο -κατά πληροφορίες του iefimerida- ο Ευκλείδης Τσακαλώτος με τους θεσμούς, μέσω τηλεδιάσκεψης.

Από το αποτέλεσμα αυτής της συζήτησης θα εξαρτηθεί και η διαδικασία με την οποία η Κυβέρνηση θα φέρει στη Βουλή τις ρυθμίσεις. Ανάλογα με τις διατυπώσεις στις οποίες θα καταλήξουν οι δύο πλευρές είναι πιθανό να προωθηθούν για έγκριση στο Κοινοβούλιο οι νέες ρυθμίσεις είτε με ΠΝΠ, είτε και με τροπολογίες επισυναπτόμενες σε κύρωση Διεθνών Συμβάσεων.

Σε κάθε περίπτωση μέχρι το τέλος αυτής της εβδομάδας θα πρέπει να έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία.    


Πηγή: www.iefimerida.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!