ΠΦΣ: Στο πειθαρχικό οι τρεις βουλευτές-φαρμακοποιοί που υπερψήφισαν το ασφαλιστικό

«Πολέμιους του κλάδου» και «πρώην συναδέλφους» χαρακτήρισε ο πρόεδρος του Πανελλήνιου Φαρμακευτικού Συλλόγου (ΠΦΣ), Κωνσταντίνος Λουράντος, τους τρεις βουλευτές φαρμακοποιούς, οι οποίοι υπερψήφισαν το ασφαλιστικό-φορολογικό νομοσχέδιο.

Θύελλα αντιδράσεων και κατακραυγή έχει προκαλέσει η (για πολλούς) εν ψυχρώ δολοφονία ενός Γάλλου από την αστυνομία της Ινδονησίας.
Κίνδυνος «θερμού» επεισοδίου - Απίστευτες προκλήσεις από τους «γείτονες» που «σκανάρουν» τα ελληνικά νησιά
Έναν ιδιαίτερα σκληρό και ακραίο τρόπο διαμαρτυρίας προς τους εργοδότες του, επέλεξε ένας 38χρονος Ρώσος.
Ένα βίντεο για τον ελληνικό τουρισμό έχει πάρει τρία τιμητικά βραβεία. Το βίντεο, το οποίο έχει τίτλο «Greek Tourism. An…
Ο Δημήτρης Μάρκος κάνει τηλεόραση από τα 22 του. Ωστόσο τι δεν έχει κάνει ακόμα και θα ήθελε;
Ραγδαίες θα είναι οι εξελίξεις στο φάκελο «Τροχαίο Παντελή Παντελίδη» και σύμφωνα με πληροφορίες θα αποκαλυφθούν πολλά τις επόμενες ημέρες.
Το διάσημο ζευγάρι αποφάσισε να κάνει το μεγάλο βήμα
Σε σχέση ή... free; Διάβασε καθημερινά τις προβλέψεις για τα ερωτικά του ζωδίου σου από το astrology.gr

Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΠΦΣ, σε μια μαραθώνια συνεδρίαση, αποφάσισε κατά πλειοψηφία, την παραπομπή στα αρμόδια πειθαρχικά όργανα των τοπικών συλλόγων και την πολιτική αποδοκιμασία στις τοπικές κοινωνίες των τριών βουλευτών.

Οι τρεις βουλευτές που προτείνονται προς παραπομπή είναι οι: Ζεϊμπέκ Χασάν Χουσεΐν (ΦΣ Ξάνθης), Γεώργιος Πάλλης (ΦΣ Λέσβου) και Χρήστος Σιμορέλης (ΦΣ Τρικάλων).

«Με την ψήφο τους, οι εν λόγω βουλευτές έχουν πια επιλέξει το βουλευτικό μισθό τους (και ασυλία). Δεν μπορούν πια να θεωρούνται συνάδελφοί μας. Είναι πια κοινοί μισθωτοί (με προκλητικά προνόμια για τη σημερινή οικονομική κατάσταση), και πολέμιοι του κλάδου όπου ανήκαν», δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Λουράντος.

Όσον αφορά τους τοπικούς φαρμακευτικούς συλλόγους, ο κ. Λουράντος, είπε, ότι «θα πρέπει να πράξουν ως υπαγορεύει το συμφέρον του κλάδου και να στιγματίσουν πολιτικά με οποιονδήποτε τρόπο τους βουλευτές, πρώην συναδέλφους».

«Τα 11.000 φαρμακεία παραμένουν εκλογικά κέντρα καταδίκης όποιας κυβέρνησης καταστρέφει το ευρωπαϊκό θεσμικό πλαίσιο του φαρμακευτικού κλάδου με νομοθετήματα και αποφάσεις-εκτρώματα» τόνισε ο κ. Λουράντος.


Πηγή: www.newsbomb.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!