Εσπερινό ΕΠΑΛ Ευόσμου: Εσπερίδα με θέμα “Ηλεκτρική ενέργεια - Ασφάλεια ηλεκτρικών εγκαταστάσεων”Εσπερίδα με θέμα “Ηλεκτρική ενέργεια - Ασφάλεια ηλεκτρικών εγκαταστάσεων”

 Το Εσπερινό ΕΠΑΛ Ευόσμου διοργανώνει Εσπερίδα με θέμα “Ηλεκτρική ενέργεια - Ασφάλεια ηλεκτρικών εγκαταστάσεων”. Το θέμα θα αναπτυχθεί από Ηλεκτρολόγους Μηχανικούς -καθηγητές του Ηλεκτρολογικού Τομέα και θα περιλαμβάνει την Διαχείριση – Εξοικονόμηση Ηλεκτρικής ενέργειας καθώς και την Ασφάλεια των ηλεκτρικών εγκαταστάσεων. Οι θεματικές ενότητες ενδιαφέρουν όλους μας, αφού όλοι είμαστε χρήστες ηλεκτρικών – ηλεκτρονικών συσκευών, αφορούν δε την οικιακή και εθνική οικονομία, ενόψει της χρήσης κλιματιστικών συσκευών, καθώς και την ασφάλεια της ζωής και της περιουσίας μας.
     Η εκδήλωση θα κλείσει με ερωτήσεις και συζήτηση επί του θέματος.
ΤΡΙΤΗ 10 ΜΑΪΟΥ 2016 στις 7:30μ.μ. ΑΙΘΟΥΣΑ ΠΟΛΛΑΠΛΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΕΠΑΛ ΕΥΟΣΜΟΥ
ΟΔΟΣ ΤΕΡΜΑ ΣΜΥΡΝΗΣ – ΣΤΑΣΗ ΙΕΚ ΕΥΟΣΜΟΥ
ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ
Σας περιμένουμε όλους εκεί!
ΠΡΟΣΟΧΗ
Όσοι έρχονται με ΙΧ μέσω περιφερειακής η έξοδος της ΜΑΙΑΝΔΡΟΥ για Εύοσμο είναι ΚΛΕΙΣΤΗ και θα πρέπει να έρθουν μέσω της εξόδου Κορδελιού ή Ηλιούπολης


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!