Σοκ στη Χιλή: Άνδρας έπεσε γυμνός σε κλουβί με λιοντάρια

Τα άγρια ζώα αμέσως πλησίασαν τον άνδρα και άρχισαν να "παίζουν" μαζί του. Οι υπάλληλοι του ζωολογικού πάρκου προσπάθησαν να απομακρύνουν τα λιοντάρια χρησιμοποιώντας αντλίες νερού όμως αφού κάτι τέτοιο δεν κατέστη δυνατό πυροβόλησαν τα λιοντάρια σκοτώνοντας δύο από αυτά.

Οι υπεύθυνοι ενήργησαν με γνώμονα τη ν ανθρώπινη ζωή, ανέφερε μετά το περιστατικό η υπεύθυνη του πάρκου, εξηγώντας την πράξη των υπαλλήλων. Ο άνδρας που σύμφωνα με τις αρχές ονομάζεται Franco Luis Ferrada Roman μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου και νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση. Οι γιατροί δήλωσαν πως φέρει βαριά τραύματα και οι επόμενες 24ώρες θεωρούνται κρίσιμες για τη ζωή του.

Μια αυτόπτης μάρτυρας δήλωσε, σύμφωνα με τη Daily Mail, πως ο νεαρός φώναζε διάφορα πράγματα σχετικά με τον Ιησού, ενώ σύμφωνα με τις ίδιες πηγές οι αρχές βρήκαν στα ρούχα του σημείωμα αυτοκτονίας.

 (Πηγή: Daily Mail)


Πηγή: news247.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!