Στα πόστα τους επέστρεψαν οι εργαζόμενοι του ΟΛΘ

Στα πόστα τους επέστρεψαν λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι οι εργαζόμενοι στον Οργανισμό Λιμένα Θεσσαλονίκης (ΟΛΘ), οι επεφύλαξαν «θερμή υποδοχή» σε αντιπροσωπεία υποψήφιων αγοραστών της ΑPM Terminals B.V, που ανήκει στο γκρουπ της Δανο-Ολλανδικής Maersk.

Δημιουργώντας μία ανθρώπινη αλυσίδα στον σταθμό εμπορευματοκιβωτίων, οι εργαζόμενοι κατάφεραν τελικά να συναντηθούν με την αντιπροσωπεία των υποψήφιων αγοραστών, τους οποίους ενημέρωσαν για τη θέση τους σχετικά με την πώληση του 51% +16% της ΟΛΘ ΑΕ. 

Οι αντιπρόσωποι της APM Terminals σήμερα επισκέπτονται τους χώρους του λιμένα ενώ αύριο διευθυντικά στελέχη του οργανισμού θα τους παρουσιάσουν τα δεδομένα της ΟΛΘ ΑΑΕ.

Οι εργαζόμενοι στο Λιμάνι της Θεσσαλονίκης αποφάσισαν 48ωρες επαναλαµβανόµενες απεργιακές κινητοποιήσεις, από τη Πέµπτη, αλλά και αποχή από την υπερωριακή εργασία των Σαββατοκύριακων.

«Το θέµα της κατοχύρωσης της εργασίας και των εργασιακών σχέσεων ξεπερνάει την λογική του αιτήματος και της διεκδίκησης και καθίσταται όρος ύπαρξης. Να γνωρίζετε καλά ότι Λιµάνι χωρίς την κατοχύρωση των εργασιακών σχέσεων δεν μπορεί να υπάρξει» υπογραμμίζουν.

 

 

 

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!


Πηγή: www.naftemporiki.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!