Ολοκληρώθηκε η αναβάθμιση του Γηπέδου μπάσκετ της Οδού Περικλέους στην Άνω Ηλιούπολη Δήμου Παύλου Μελά

-        ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ –
Ολοκληρώθηκε η αναβάθμιση του Γηπέδου μπάσκετ της Οδού Περικλέους στην Άνω Ηλιούπολη Δήμου Παύλου Μελά


Ολοκληρώθηκαν εργασίες τοποθέτησης ακρυλικού επαλειφόμενου τάπητα  συνθετικού τάπητα στο Ανοιχτό Γήπεδο καλαθόσφαιρας της οδού Περικλέους στην Άνω Ηλιούπολη Δημοτικής κοινότητας Σταυρούπολης και επισκευή τμημάτων της περίφραξης, στα πλαίσια του έργου ‘’Βελτιώσεις υποδομών αθλητικών χώρων’’. 
Με το συγκεκριμένο έργο της Τεχνικής υπηρεσίας του Δήμου Παύλου Μελά, έχουν ξεκινήσει και ολοκληρώνονται παρεμβάσεις συντήρησης και διαμόρφωσης σε αθλητικούς χώρους του Δήμου, με στόχο τη βελτίωση των συνθηκών άθλησης.
Οι προτεραιότητες παρεμβάσεων καθορίστηκαν σε συνεργασία με το Τμήμα Αθλητισμού.
Το ανοιχτό γήπεδο μπάσκετ που παραδόθηκε πριν λίγες ημέρες στο κοινό, βρίσκεται ανάμεσα στα πάρκα της Περικλέους και στην ευρύτερη περιοχή που διαθέτει οργανωμένους χώρους πρασίνου συνολικής έκτασης άνω των 37.000 τ.μ. (Βοτανικός κήπος, Πλατεία Ελευθερίας, Πλατεία Σόλωνος, Πάρκο ΙΝ Αγίου Κωνσταντίνου, Πάρκο ΙΝ Προφήτη Ηλία), 16 σχολικούς χώρους (Βρεφονηπιακός, Νηπιαγωγεία, Δημοτικά, Γυμνάσια, Λύκεια) και 6 μεγάλους αθλητικούς χώρους (Κολυμβητήριο, Κλειστό Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο, Γήπεδο ποδοσφαίρου με περίφραξη και κερκίδες, Γήπεδα τένις).
Ο Δήμαρχος Παύλου Μελά Δημήτρης Δεμουρτζίδης, ενημερώθηκε από τον Αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών Κώστα Πάντση και από τον εντεταλμένο σε θέματα αθλητισμού του Δήμου Δημήτρη Λαλέ για την πορεία όλων των παρεμβάσεων σε αθλητικούς χώρους, παρουσία και των υπηρεσιακών στελεχών και κάλεσε τους αθλούμενους, τα μέλη των αθλητικών συλλόγων, όλους τους πολίτες και ιδιαίτερα τη νέα γενιά να περιφρουρήσουν τους χώρους από τυχόν δολιοφθορές. 
Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!