Απειλεί με μηνύσεις η Σία Αναγνωστοπούλου για τον "μετακλητό" αδερφό της

Οργισμένη ήταν η αντίδραση της αναπληρώτριας υπουργού Παιδείας Σίας Αναγνωστοπούλου σε δημοσίευμα που την έφερε να έχει διορίσει στο πολιτικό της γραφείο τον αδερφό της. Η κα Αναγνωστοπούλου απειλεί με προσφυγή στη Δικαιοσύνη.

Η Σία Αναγνωστοπούλου, εμφανίζεται σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Πρώτο Θέμα την Κυριακή (15.05.2016) να έχει διορίσει διευθυντή του πολιτικού της γραφείου τον αδερφό της Γιάννη Αναγνωστόπουλο. Μάλιστα, όπως επίσης αναφέρει η εφημερίδα, ο αδερφός της αναπληρώτριας υπουργού Παιδείας είχε προσληφθεί τον Ιούλιο του 2015 ως ειδικός σύμβουλος στο πολιτικό γραφείο του υφυπουργού Εσωτερικών Γιάννη Μπαλάφα.

Σε ανακοίνωσή της, η Σια Αναγνωστοπούλου διαψεύδει τα παραπάνω και τονίζει πως «θα χρησιμοποιήσω κάθε νόμιμο μέσο για την προστασία τη δική μου και των οικείων μου». Υποστηρίζει δε ότι ο αδερφός της δεν υπήρξε ποτέ και ούτε είναι σήμερα διευθυντής του πολιτικού της γραφείου, δεν εργάστηκε ποτέ σε κανένα πολιτικό γραφείο ούτε και αμείφθηκε ποτέ από κάποιο πολιτικό γραφείο κυβερνητικού στελέχους.

Παράλληλα, αναφέρεται και σε παλιότερα δημοσιεύματα σύμφωνα με τα οποία ο σύζυγός της Παναγιώτης Γιαννακόπουλος είχε πάρει απόσπαση στο πολιτικό γραφείο του υπουργού Δικαιοσύνης Νίκου Παρασκευόπουλου. Όπως αναφέρει, ο σύζυγός της «εργάζεται από το 1992 στο Υπουργείο Δικαιοσύνης ως Ειδικός Επιστήμονας και τον οποίο πλείστοι όσοι Υπουργοί στο παρελθόν – όχι του ΣΥ.ΡΙΖ.Α- είχαν κατ’ επανάληψη αξιοποιήσει».

Η αναπληρώτρια υπουργός Παιδείας ζητά το ΦΕΚ του διορισμού του αδερφού της ως διευθυντή του πολιτικού της γραφείου καθώς επίσης και «απόδειξη για αμειβόμενη εργασία του Γιάννη Αναγνωστόπουλου ως μετακλητού στο γραφείο μου ή σε οποιοδήποτε άλλο γραφείο».

«Αν αυτές οι αποδείξεις δε δημοσιευτούν άμεσα, θα προσφύγω στη Δικαιοσύνη κατά του συντάκτη του συκοφαντικού δημοσιεύματος, της εφημερίδας που το δημοσίευσε και όσων αναπαράγουν το δημοσίευμα χωρίς τις αποδείξεις που ζητώ», σημειώνει στην ανακοίνωσή της.

Η ανακοίνωση της αναπληρώτριας υπουργού Παιδείας

Μετά το τελευταίο χυδαίο δημοσίευμα της εφημερίδας το «Πρώτο Θέμα», το οποίο για να θίξει εμένα, σπιλώνει, κατασυκοφαντεί και βλάπτει πρόσωπα του οικείου περιβάλλοντός μου, δηλώνω ότι πλέον θα χρησιμοποιήσω κάθε νόμιμο μέσο για την προστασία τη δική μου και των οικείων μου από αυτή την αθλιότητα.
Να αναφέρω για την ιστορία ότι ο Γιάννης Αναγνωστόπουλος, πρώτον δεν υπήρξε ποτέ και ούτε φυσικά είναι σήμερα διευθυντής του πολιτικού μου γραφείου.
Δεύτερον δεν εργάστηκε ποτέ σε κανένα πολιτικό γραφείο και δεν αμείφθηκε ποτέ από κανένα πολιτικό γραφείο κυβερνητικού στελέχους.
Τρίτον, ο Γιάννης Αναγνωστόπουλος είναι καθηγητής Μουσικής με πολύ σοβαρές δουλείες και για πρώτη φορά, μετά από 14 χρόνια, δεν προσλήφθηκε ως αναπληρωτής εκπαιδευτικός.
Η χυδαιότητα όμως των Μέσων της διαπλοκής δεν έχει κανένα όριο. Αφού εκχυδαΐζει την έννοια του ρεμπέτη, για τους οποίους αισθάνομαι απεριόριστο σεβασμό, προσπαθεί το άθλιο δημοσίευμα να δημιουργήσει και πάλι κλίμα.
Κατ’ επανάληψη θίγονται πρόσωπα της οικογένειάς μου. Ανάμεσα σε αυτά και ο Παναγιώτης Γιαννακόπουλος ο οποίος εργάζεται από το 1992 στο Υπουργείο Δικαιοσύνης ως Ειδικός Επιστήμονας και τον οποίο πλείστοι όσοι Υπουργοί στο παρελθόν – όχι του ΣΥ.ΡΙΖ.Α- είχαν κατ’ επανάληψη αξιοποιήσει.
Άμεσα ζητώ το ΦΕΚ διορισμού του Γιάννη Αναγνωστόπουλου ως διευθυντή του πολιτικού μου γραφείου ή οποιουδήποτε άλλου πολιτικού γραφείου.
Άμεσα ζητώ απόδειξη για αμειβόμενη εργασία του Γιάννη Αναγνωστόπουλου ως μετακλητού στο γραφείο μου ή σε οποιοδήποτε άλλο γραφείο.
Αν αυτές οι αποδείξεις δε δημοσιευτούν άμεσα, θα προσφύγω στη Δικαιοσύνη κατά του συντάκτη του συκοφαντικού δημοσιεύματος, της εφημερίδας που το δημοσίευσε και όσων αναπαράγουν το δημοσίευμα χωρίς τις αποδείξεις που ζητώ.
Σία Αναγνωστοπούλου, Αναπληρώτρια Υπουργός Παιδείας Έρευνας και Θρησκευμάτων


Πηγή: www.newsit.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!