Δημιουργικές δραστηριότητες στην Πλ. Ευόσμου. Μικρά & Μεγάλα Παιδιά παίζουν, ζωγραφίζουν και δημιουργούν στην Πλατεία Ευόσμου20/5/2016
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Μικρά & Μεγάλα Παιδιά παίζουν, ζωγραφίζουν και δημιουργούν στην Πλατεία Ευόσμου
           
          Η πλατεία Δημαρχείου Ευόσμου μεταμορφώνεται σε έναν μεγάλο υπαίθριο παιδότοπο και υποδέχεται τους μικρούς αλλά και τους μεγάλους φίλους, επιφυλάσσοντας στιγμές δημιουργικής απασχόλησης και ψυχαγωγίας.  
            Στο πλαίσιο της παγκόσμιας ημέρας παιδικής Ζωγραφικής (world kids coloring day), ο Δήμος Κορδελιού Ευόσμου δια του Κέντρου Πληροφόρησης Νέων της Διεύθυνσης Παιδείας και Κοινωνικής Προστασίας, και σε συνεργασία με την εταιρία «SUNDAY school & office», διοργανώνουν για 4η συνεχή χρονιά, την Κυριακή 22 Μαΐου από τις 10.30 π.μ. – 14.30 μ.μ. στην πλατεία Δημαρχείου Ευόσμου, μια μεγάλη εκδήλωση με δημιουργικές δραστηριότητες με ζωγραφική,  χαρτοκοπτική sadipal, κατασκευές με Fimo, decoupage.
Στους συμμετέχοντες θα δοθούν αναμνηστικά δώρα.


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!