Ξέσπασμα Άδωνι για Τσίπρα! "Μου έρχεται να σπάσω την τηλεόραση"!

Εκτός εαυτού φαίνεται πως ήταν ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνις Γεωργιάδης, κατά την διάρκεια της ομιλίας του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ. "Μιλάμε για απίστευτο ψεύτη", ανέφερε σε οργισμένο tweet!

Η ομιλία του Αλέξη Τσίπρα στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ είχε... δύο πτυχές. Η μία ήταν η... συσπειρωτική, αφού ο πρωθυπουργός φάνηκε ενωτικός προς τους βουλευτές του, εν όψει φυσικά της κρίσιμης ψηφοφορίας για το ασφαλιστικό το βράδυ της Κυριακής στη Βουλή.

Η δεύτερη πτυχή της ομιλίας του Αλέξη Τσίπρα είχε να κάνει με την... πολεμική προς τα κόμματα της αντιπολίτευσης. Από τα "πυρά" του πρωθυπουργού δεν ξέφυγαν ούτε το ΠΑΣΟΚ και η ΈΝωση Κεντρώων, αφού χαρακτηριστικά είπε πως "το ΠΑΣΟΚ πάσχει από σύνδρομο της Στοκχόλμης, είναι ουραγός του Λεβέντη και δεκανίκι του Μητσοτάκη".

Από την κριτική του βέβαια δεν θα μπορούσε να λείψει και η Νέα Δημοκρατία, για την οποία τόνισε πως επιμένει στον σκληρό φιλελευθερισμό, με προτάσεις ταυτόσημες με αυτές του ΔΝΤ, ενώ για τον πρόεδρό της, Κυριάκο Μητσοτάκη είπε πως "άγεται και φέρεται από τον σκληρό πυρήνα της διαπλοκής", αλλά και το ότι είναι "φερέφωνο του μιντιακού κατεστημένου".

Η -πρώτη- αντίδραση ήρθε από τον αντιπρόεδρο της ΝΔ, Άδωνι Γεωργιάδη, με ένα οργισμένο μήνυμα στο Twitter. Δείτε το:

 


Πηγή: www.newsit.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!